2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
آره عزیزم خودتو بزن به بیخیالی بیشتر از شوهرت کار بکش واینکه نهایت هفته ای یه بار یه نفرو بگو بیاد ک ...

عاره كاري جز اين از ادم بر نمياااد ،شوهرم استاد صورت مسيله پاك كردنه ها خيليم تنبله يكي از دلايل مخالفتش براي انتقاام همين بود دوست نداره خودشو زياد اذيت كنه😅خستس خسته ازديدش همه چي عاليه كه يوقت لازم نباشه حركتي بكنه

ان شالله ببينيم تا ٤ شنبه چي ميشه

ممنونم ازت😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم وظیفم بود...حق داری واقعا هزینه ها بالاست من با اینکه بیمه تکمیلی داشتم ولی واقعا بهمون ف ...

باشه بهش میگم.ولی اصلاگوش نمیدن به حرف بیمار.دستت دردنکنه عزیزم.دعاکن ایشاالا نتیجه بگیرم

والا من سینال بود داروم و hmg ستروناکس و اون دوتا آمپول آخری واریوپپتیل فک کنم ولی حدود ۴ تومن شد&nb ...

اره اونا هم گرونه ولی این گونال خیلی گرونتره.واقعافشارمیادبه آدم

جانم عزیزم. پردنیزولون درمانگر تی پی او نیستش برای منم ۱۳۸ هستش. فقط کمک میکنه برای کنترل. نگران نبا ...

چیکا جون مرسی گلم که جواب دادی . شما قبل انتقال دوباره آزمایش دادی که پایین اومده یانه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای ...

الهی هزاران بار شکر😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جانم عزیزم. پردنیزولون درمانگر تی پی او نیستش برای منم ۱۳۸ هستش. فقط کمک میکنه برای کنترل. نگران نبا ...

چیکا جون تا ماه ۹ انوکسا رو با زاویه ۹۰ به شکم تزریق می کردی؟

خدایا شکرت