2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ان شالله يكم استراحتتو بيشتر كن مامانت اينا تهران هستن يا خواهرت چند روز بهشون زحمت بدي تا حالت رو ...

ممنون عزیزم، همشون سر کار میرن، اصلا خبر هم ندارن که من انتقال دادم، یعنی کلا خبر ندارن که ما توی مسیر آی وی اف هستیم. فقط مادر شوهرم خانه داره که اون بنده خدا هم آرتروز داره کارای خودش رو بزور انجام میده . با همسرم قرار گذاشتیم تا قلبش تشکیل نشده به کسی نگیم الکی استرس ندیم بهشون من خودم دست و پا شکسته بلند میشم کارا رو میکنم. از قبل انتقال هم یسری غذا پختم گذاشتم فریزر یه وقتایی اونا رو در میارم ، توکل بر خدا ان شاالله خدا بهم توان بده تا آخرش بتونم پیش ببرم و به اولاد سالم و صالح ختم بشه برای همه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تا ٨ هفته معمولا من ٨ هفته و يك روز فك كنم ديدم البته قبلشم برام سونو ننوشته بود

😅😅😅 آفرین بر تو دختر. دفعه قبل منم هشت هفته رفتم قلبش هم بود، می‌خوام بدونم چند هفته قطب جنینی تشکیل میشه؟ الان فقط گفت ساک و کیسه زرده. گفتم جنین چی؟ گفت زوده فعلا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم من تا همین الان بخاطر بارداریم حتی یک روزم خونه مامانم نرفتم که استراحت کنم  از روزی ...

اهاااا خيلي ممنونم هنوز مثبت نشده دارم به اين مسايلش فكر ميكنم😂بيشتر كار خونه مدنظرمه بشدت وسواسيم هرروز جاروبرقي گردگيري و سراميك و٠٠٠ الان كه نميتونم انجام بدم خوب مامانم مثل من خونه رو نميسابه كه هي ميبينم خرص ميخورم شوهرمم ميگه حساس نباش تميزه((( براي اينكه از زير كار دربره😑)) اونسري بيشتر خونه مامانم بودم از لحاظ تميزي خونه ارامش داشتم ولي اينسري هم اينكه بارداري اولم نيس هم بخاطر پسرم خونه خودمون راحتتريم هم كار همسرم به خونه مامانم اينا دورتره بخاد هررروز بره و بياد نابود ميشه پس اگر به اميد خدا مثبت شد يكم شل بگيرم منم

😅😅😅 آفرین بر تو دختر. دفعه قبل منم هشت هفته رفتم قلبش هم بود، می‌خوام بدونم چند هفته قطب جنینی تش ...

🤣🤣🤣🤣فكر كردم اشتباه تايپيه منظورت قلب جنينه 

من اخه خودم استاد اشتباه تايپيم

نشنيدم چيزي راجعبش😁

🤣🤣🤣🤣فكر كردم اشتباه تايپيه منظورت قلب جنينه  من اخه خودم استاد اشتباه تايپيم نشنيدم چيزي ...

آهان باشه عزیزم 😜

Fetal pol یا قطب جنینی، همون جنینه شبیه کرم خمیده 😁 اول اون رویت میشه بعد قلب . 

ممنون عزیزم، همشون سر کار میرن، اصلا خبر هم ندارن که من انتقال دادم، یعنی کلا خبر ندارن که ما توی مس ...

ان شالله خدااا بخودت توان ميده از پس همه كارا بر ميااااي

كار خوبي كردين

منم پسرمو فقط مادر ودوتا خواهرم ميدونن به بابام نگفتيم اي وي افه ازخانواده همسرم فقط خواهرشوهرم ميدونه اي وي افه

بقيه فك ميكنه طبيعي باردارشدم و ازين سوسولام كه كلا رو تختم والكي بزرگش كردم😑

ممنونمممم عزیز دلمممم، الهی آمین. الهی که تمام منتظران دامنشون سبز بشه تمام خانمهای باردار هم به سلا ...

والا اینکه از چه زمانی دیده میشه رو نمیدونم عزیزم ولی من یه بار روز ۱۴ انتقالم رفتم سونو یه بارم ۵ هفته و ۳ روز رفتم که فقط ساک وکیسه زرده بود وبعدش ۶ هفته و۴ روز رفتم دوباره قلبشم دید با شمام زود بوده احتمالا تا ۷ هفته دیگه تشکیل شده عزیزم وقتی کیسه زرده بود دیگه خیالت راحت قطب جنینی تشکیل میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اهاا  مثل همسر من تا ديد دكتر جوابشووو گفت فقط ميكرو،ان شالله كه بچت عارومه اگه همه چي تو روال ...

انشاءالله بهترینها براهممون اتفاق بیفته عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من انجام دادم عزیزم. ولی متاسفانه نتونستم انتقال  انجام بدم ک بدونم اثر کرده یا نه. دو بار سیکل ...

سلام عزیز دلم خوبی؟! 

ایشاالله ک جواب میگیری عزیز دلم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ان شالله خدااا بخودت توان ميده از پس همه كارا بر ميااااي كار خوبي كردين منم پسرمو فقط مادر ودوتا خ ...

عزیزممم، خدا حفظش کنه برات، ان شاالله سوسول بازی دومی 😅🌹

اهاااا خيلي ممنونم هنوز مثبت نشده دارم به اين مسايلش فكر ميكنم😂بيشتر كار خونه مدنظرمه بشدت وسواسيم ...

آره عزیزم خودتو بزن به بیخیالی بیشتر از شوهرت کار بکش واینکه نهایت هفته ای یه بار یه نفرو بگو بیاد کل خونتو تمیز کنه ولی خب تو این شرایط همکاری مرد باید خیلی بیشتر باشه دیگه منم وسواسیم تو تمیزی خونه 

۹ماه خودتو بزن به بیخیالی انشاءالله نی نی نازت که اومد تو بغلت بازم میفتی رو روال قبل خونتو مثل دسته گل میکنی سلامتی نی نی از همه چی مهم تره

فدات بشم خدافسقلتو برات نگه داره و عاقبت بخيريشووو ببيني🥰اينسري خودممم بخام كسي متقبل نميشه فكر كنم ...

من الان از بعدِ عید که دیگه خیلی سنگین شدم از لحاظ وزنی نه هاااا اینکه شکمم بزرگ شده گودی کمرم زیاد حتی یه کم وایسادن برام عذاب شده دیگه کارِ خونه اصلا نمیتونم بکنم مگر اینکه مجبور بشم