2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست
سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای ...

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله هرچي زودتر لك بينيت تموم بشه خيالت راحت بشه

شيافت رو بيشتر نكرد؟؟ ايراني بيشتر از دوز ٤٠٠ شياف نداره؟

مرسی عزیزم.چیزی نگفته بود فقط عدد زده.حالا کو تا مثه شما ما دکترشیم.ترو خدا زایمان کردی بیا بهمون سر ...

عزیزدلمی😘😘😘

منم به واسطه این تاپیک وآبجیای گلم یه کوچولو اطلاعات دارم وتا جایی که بلد باشم پاسخ سوالارو میدم عزیزدلم

چشم حتما تاجایی که بتونم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم بهتون❤❤❤

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله هرچي زودتر لك بينيت تموم بشه خيالت راحت بشه شيافت رو بيشتر نكرد؟؟ ايران ...

ممنون عزیزم، نه همون روزی دو تا شیاف رو گفت ادامه بده، فقط گفت اگه تا فردا لکه بینیت قطع نشد آنوکسا رو هم قطع کن. ان شاالله که خیره 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزدلمی😘😘😘 منم به واسطه این تاپیک وآبجیای گلم یه کوچولو اطلاعات دارم وتا جایی که بلد باشم پاسخ ...

ماشالا جون مشكل شما چي بود؟؟ بنظرم از ٨/١٠ ماهگي جلوگيري نداشته باش ( قبلش خيلي ستمه واقعااا)

حالا كه شوهرت پايس ان شالله طبيعي باردارميشي اگر خداي نكرده نشدي ديگه دوتا سه سالگي پسرت تصميم ميگيري

من كه كلا شوهرم تو هيچ موردي همكاري نداشت

الانم قول دادم نشد ديگه حرفي از بچه نزنم

ممنونم عزیز دلم، لکه بینیم بیشتر شده میشه گفت خونریزی شده، باید آنوکسا هم قطع کنم، خیلیییی محتاج دعا ...

الهی دورت بگردم حتما حتما دعاگوت هستم بد به دلت راه نده مطمئن باش نی نی نازت سالم میاد تو بغلت 

من خودمم از روز ۶ انتقال تا ان تی لکه بینی تو حجم زیاد و چندبارم قشنگ خونریزی داشتم فقط دوز پروژسترون رو زیاد کردمو آسپرینو قطع و استراحت خداروشکر اتفاق بدی نیفتاد 

شمام با قطع انوکسا واستراحت قطع میشه عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم، نه همون روزی دو تا شیاف رو گفت ادامه بده، فقط گفت اگه تا فردا لکه بینیت قطع نشد آنوکسا ...

ان شالله يكم استراحتتو بيشتر كن

مامانت اينا تهران هستن يا خواهرت چند روز بهشون زحمت بدي تا حالت رو به راه بشه؟؟

نترس اين ٩ ماه تا بگذره كلي نگراني داره كه قشنگ نصف مغزت تحليل ميره بعد زايمانم نصف ديگش😅ان شالله به خيرو خوشي ميگذره و سلامت فسقلي بغل ميگيري

کجا آزمایش داده ؟ ببین مرکز ناباروری بوده یا آزمایشگاه خصوصی ؟

والله شهرخودمون مرکز ناباروری دی اف ای ایناهم نداده خداروشکر که مشکل نداشته دیگه نمیدونم معتبر هست یانه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بده بخوره بزار کیفیت جنینت بالا بره منم شوهرم مشکلی نداشت ولی باز اسپریژن کیوتن وفولیک اسید دادم بخو ...

ممنون عزیزم باشه انشاءالله

باشه فدات شم لطف کردی والله بیمه ی تامین اجتماعی ریخته حالا برم به دکتر بگم بنویسه برام 

عزیزم برای تعیین جنسیت نمیدن 

الهی دورت بگردم حتما حتما دعاگوت هستم بد به دلت راه نده مطمئن باش نی نی نازت سالم میاد تو بغلت  ...

شما بعد ان تي كاراي خونه رو خودت ميكردي؟ مثلا اشپزي گرد گيري غذا ظرف شستن؟؟؟ مهموني يا بيرون رفتن منظورم مثل باردارا كه طبيعي باردار ميشن بودين؟؟ من اونسري خيلي فاجعه بودم ٩ ماه مامانم اسيرم بود دكترمم ميترسوند واقعااابعد مثلت شدن با باردارياااي طبيعي فرقي نداريم؟؟؟ يا كار درست رو من كردم تا اخرش پرخطريم؟؟

اخه اينسري اگه خير باشه و مثبت بشم اصلااا نميتونم رو مامانم اينا حساب كنم خيلي زياده ٩ ماه

ماشالا جون مشكل شما چي بود؟؟ بنظرم از ٨/١٠ ماهگي جلوگيري نداشته باش ( قبلش خيلي ستمه واقعااا) حالا ...

من خودم پلی کیستیکم عزیزم شوهرمم تحرک وتعدادش ضعیفه تو آزمایشش زده بود به ندرت دیده شده تعداد نزده بود دکتر گفت فقط راهمون میکروئه طبیعی نمیشه اصلا...

تو این چندساله جلوگیریم اصلا نداشتیم ولی چندمورد دیدم که بچه بعدی طبیعی شده چشمم ترسیده انگار به شوهرم میگم از این به بعد جلوگیری کنیم که یه وقت غافلگیر نشیم

آره شوهرم که خدایی خیلی کمک حاله از الان حرفِ بچه دومو میزنه همش 

شمام فکرِ منفی اصلا نکن دورت بگردم مطمئنا مثبتی ودومین نی نی نازت بعدِ ۸ماه سالم وصالح میاد تو بغلت الهی

الهی دورت بگردم حتما حتما دعاگوت هستم بد به دلت راه نده مطمئن باش نی نی نازت سالم میاد تو بغلت  ...

ممنونمممم عزیز دلمممم، الهی آمین. الهی که تمام منتظران دامنشون سبز بشه تمام خانمهای باردار هم به سلامتی و مبارکی این دوران رو بگذرونن و زایمان سلامتی داشته باشن.

میگم معمولا قطب جنینی از چه زمانی رویت میشه؟ من بارداری اولم ۸ هفته اولین بار رفتم سونو قلبشم تشکیل شده بود، الان رفتم گفت ۵ هفته و ۴ روز ولی فقط ساک و کیسه زرده بود، دکتر گفت زوده هنوز، می‌خوام بدونم معمولا تا چند هفته باید قطب جنینی دیده بشه؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شما بعد ان تي كاراي خونه رو خودت ميكردي؟ مثلا اشپزي گرد گيري غذا ظرف شستن؟؟؟ مهموني يا بيرون رفتن من ...

آره عزیزم من تا همین الان بخاطر بارداریم حتی یک روزم خونه مامانم نرفتم که استراحت کنم 

از روزیکه انتقال دادم اومدم خونه خودم، همه چی رو دوش بیشتر شوهرم هست وبعدم خودم 

خداییش شوهرم خیلی کمک حاله تو همه چی از اولم خودش پرستاریمو کرد ولی خب از بعدِ انتی که کلا همه چیم افتاد رو روال منم هیچ محدودیتی براخودم قائل نشدم انگار که واقعا طبیعی باردار شدم تنها کاری که نکردم یکی مسافرت نرفتم این چندماه یکیم شاید یکی دودفعه مجبور شدم خودم جاروبرقی بکشم همین

حتی کارای عیدم خودمو شوهرم دوتایی انجام دادیم از لحاظ بیرون رفتنم که همش تو گردش وتفریح وبیرون هستم من 

من خودم پلی کیستیکم عزیزم شوهرمم تحرک وتعدادش ضعیفه تو آزمایشش زده بود به ندرت دیده شده تعداد نزده ب ...

اهاا  مثل همسر من تا ديد دكتر جوابشووو گفت فقط ميكرو،ان شالله كه بچت عارومه اگه همه چي تو روال بود جلو گيري نداشته باااش ادم راحتتر براش ميگذره ولي وقتي ديگه ميخاي زمان خيلي سخت ميگذره نهايتشم باردارم بشي يباااره خيلي خوب سرويس ميشي😁ولي ديگه بعدش خيالت راحتتره🥰ان شالله زايمان راحت و خوبي داشته باشي🤲💋همه مامان اوليارو ياد كن ميدونم ماها كه خودمون درد كشيده ايم يادمون نميره هيچوقت من حتي بعد ٤ سال اولين دعام هميشه همين بوده ان شالله خدااا هيچ خونه اي رو بدون بچه سالم و صالح نذاره🙌

ممنونمممم عزیز دلمممم، الهی آمین. الهی که تمام منتظران دامنشون سبز بشه تمام خانمهای باردار هم به سلا ...

تا ٨ هفته معمولا من ٨ هفته و يك روز فك كنم ديدم البته قبلشم برام سونو ننوشته بود