2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
این چجوریه روشش؟

خب مدارک پزشکیتون مثلا اگه آقا مشکل داره آزمایش اسپرم یا اگه خانم مشکل داره آزمیش یا سونو رو میبری بیمه تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح یا هر بیمه ای که هستی . شناسنامه دفترچه ها و کارت ملی . بعد تو سیستم پرونده هاتونو ثبت میکنن کد ناباروری میدن . دیگه هزینه ها براتون کمتر میفته . پول داروها و پانکچر و آزمایش و ...‌رو تا ۷۰ درصد تقبل میکنه

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آلا جون .خوبی عزیزم ؟ 

سلام قربونت برم عزیزم. شکر خدا. شما چطورین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها امروز ۱۴ انتقال بودم ۷ صبح بی بی زدم منفی شد گفتم بهتون خبر بدم

عززیزم خیلی وقتها بی بی چک خطا داره سری اول انتقالم یه خانمی بی بیشون منفی شد ولی آزمایش مثبت .توکل بخدا ان شاالله مثبت باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خب مدارک پزشکیتون مثلا اگه آقا مشکل داره آزمایش اسپرم یا اگه خانم مشکل داره آزمیش یا سونو رو میبری ب ...

ممنونم عزیزم.همسرم همیشه میبره ولی تا حالا کد ندادن بهش. برا همین گفتم بپرسم ک کار خاصی یا جای خاصی باید برن یا نه. بهش میسپارم این دفعه حتما بپرسه. دست گلت درد نکنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب مدارک پزشکیتون مثلا اگه آقا مشکل داره آزمایش اسپرم یا اگه خانم مشکل داره آزمیش یا سونو رو میبری ب ...

من که هیچ کدوممون مشکلی نداریم چه جوری باید بگیرم تعمین اجتماعی هم میده ؟ میتونم از دکتر نامه بگیرم؟

سلام قربونت برم عزیزم. شکر خدا. شما چطورین؟

خداروشکر 🙏🏻 منم خوبم شکر خدا ممنون.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گلم یه پیام گذاشتم بعد این پیامتون . بخون اگه خواستی بیشتر بهت توضیح بدم

ممنونم عزیزم دیدم 😍🌷

من که هیچ کدوممون مشکلی نداریم چه جوری باید بگیرم تعمین اجتماعی هم میده ؟ میتونم از دکتر نامه بگیرم؟

خب آخه آزمایشی میخواد که معلوم شه نیاز به ivf هست . مثلا آزمایش اسرمی که اوصاع خیلی بده . دکتر اونجا هست ازمایشارو میخونه . میتونی از دکترت نامه بگیری که نیاز به ivf هست ؟ ننویسه تعیین جنسیتا

خدای من خدای معجزه هاست . 

هزینه های قبلی رو هم پرداخت میکنن یا فقط بعد از ثبت و دریافت کد رو پرداخت میکنن

خانوما جواب بدین لطفا کیالنفوسیت تراپی رو انجام دادن؟!  چقدر کمک میکنه ک جواب بگیرم؟!  ...

من انجام دادم عزیزم. ولی متاسفانه نتونستم انتقال  انجام بدم ک بدونم اثر کرده یا نه. دو بار سیکلم کنسل شد ب خاطر بالا نرفتن ضخامت و بار اخرم ک جنین ها از فریز در نیومد. برا همین قبلا م ک پرسیده بودین نتونستم جوابتونو بدم😅

خب آخه آزمایشی میخواد که معلوم شه نیاز به ivf هست . مثلا آزمایش اسرمی که اوصاع خیلی بده . دکتر اونجا ...

باشه فدات شم لطف کردی والله بیمه ی تامین اجتماعی ریخته حالا برم به دکتر بگم بنویسه برام