2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نگار جون‌ منطورت از ژنتیک چیه ؟ من و همسرم کاریوتایپ عرفان انجام دادیم دی ماه ، شد ۲ تومن 

آزمایش پنل تومبو فیلی لاتینشو نمیدونستم چی جوری باید بنویسم

گفتن آزاده یک و ششصد فقط این ازمایش میشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان الان بار دومه انتقال دادین؟ سری قبل مثبت شدین الان بچه دارین؟

عاره عزيزم مثبت شدم پسرم سه سالشه ،يبسته داشتم براي بچه دوم اقدام كردم ان شالله اگه خيرو صلاح همگيمون به مثبت شدنه، مثبت بشم چهارشنبه ازمايش دارم چون هاچ سي جي زدم ميگن بي بي چك كاذبه براي همون نزدم

عاره عزيزم مثبت شدم پسرم سه سالشه ،يبسته داشتم براي بچه دوم اقدام كردم ان شالله اگه خيرو صلاح همگيمو ...

ماشالاش باشه ایشالا حتما مثبت میشین یه خواهر کوچولو برا اقا پسرتون بدنیا میارین😍😍😍

اهان بسلامتی خدا ایشالا سالم نگهش داره براتون نه ماه بعدم تو بغلتون باشه

انشالله توکل بخدا دعا کنین عزیزم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عاره عادم دكتر ميگه يكم خيالش راحتتره

انشالله خدا واسه ما هم نظر کنه دلمون شاد بشه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
شما دکترتون کیه ؟ منم دو تا رو زدم‌با فاصله ۲۸ روز ولی گفت تا پریود نشی انتقال نمیدم . 

من رویان میرم گلم

اره بعضی جاها بدون پریود انتقال میدن بعضی جاها با پریود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
آزمایش پنل تومبو فیلی لاتینشو نمیدونستم چی جوری باید بنویسم گفتن آزاده یک و ششصد فقط این ازمایش میش ...

بیمه داری ؟ اگه بیمه داری برو کد ناباروری بگیر ۷۰ درصدشو برمیگردونه

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزدلم خوبیم خداروشکر 🥰 من از مای بی بی راضی تر بودم گلم. من وان گرفتم توی وانم ابر مخصوص ن ...

مرسی از راهنماییات عزیزدلم لطف کردی ❤️ خدا گل دخترتو برات حفظ کنه ❤️❤️❤️ اره دل توو دلم نیست که زودتر دیگه این چند وقتم بگذره ❤️😍 منم خیلی همش دعام همینه که هرکی دلش بچه میخواد خدا بهش بده 🤲🏻❤️ اره عزیزم همچنان تحت نظر دکتر متینم همون بیمارستان آرمان هم زایمانمه ایشالا🤲🏻 راستی آنا جون برای شیر دادن شیر دوش استفاده کردی ؟ راحت از همون اول گل دختر شیر خورد یا نه ؟ شیر خشک هم دادی؟ همش نگرانم برای شیر دادن بهش 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
الهی بگردمممممممم 😔😔😔😔 خیلییییی سخته، خدا هییییییچ کس رو با اولاد امتحان نکنه اونم بعد اینهمه س ...

عزیزمی انشالله به سلامتی این دوران رو بگذرونی و جبران غم گذشتت بشه. 

الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤