2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
سلام خانوما خوبین؟!  ب تازگی آزمایشهای ژنتیکی اگر انجام دادین هزینشو بهم بگین  اگر تو رو ...

نگار جون‌ منطورت از ژنتیک چیه ؟ من و همسرم کاریوتایپ عرفان انجام دادیم دی ماه ، شد ۲ تومن 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سارا جون قربون دل مهربونت..تو از سر دلسوزی میگی بخور فدات شم ..حالا چند روز دیگ هم بگذره شروع م ...

فدات شم من. من از تیر دارم میخورم بخور نگران هیچیم نباش. دوز ۵ بگیر. انشالله خیره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@گیسوگلابتونم     سلام عزیز دلم خوبی؟ نگرانت هستیم هر موقع تونستی ما رو از احوالت با خبر ...

سقط کرد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای آرامش دلش یه صلوات بفرستید خیلیییی سخته خدا بهش صبر بده

سقط کرد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 برای آرامش دلش یه صلوات بفرستید خیلیییی سخته خدا بهش صبر بده

چی شده بود چرا علتش چی بود؟ چند وقتش بود ؟ چقدر ناراحت شدم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

حدا به دلش آرامش بده..منم تجربه اش کردم..اما می دونم که خدا چیزی رو از کسی نمیگیره مگر اینکه بخواد بهترش رو بهش بره. حتما دوباره باردار میشه و یه نی نی سالم دنیا میاره.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
چی شده بود چرا علتش چی بود؟ چند وقتش بود ؟ چقدر ناراحت شدم

عزیزم جمجمه فرشتش مشکل داشت دی انتقال داده بود.‌فکر کنم‌۵ ماهش میشد. خیلیییی خدا بهش صبر بده

حدا به دلش آرامش بده..منم تجربه اش کردم..اما می دونم که خدا چیزی رو از کسی نمیگیره مگر اینکه بخواد ب ...

الهی آمین. متاسفم انشالله که نی نیتو صحیح و سلامت  بغل کنی. ❤

سلام‌‌عزیزم قربونت‌برم.خوبم. گل‌پسرت‌خوبه.مبارکه‌عزیزم‌انشالله‌به‌سلامتی‌زایمان‌کنی خداروهزارمرتب ...

سلام عزیزم خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشی...ممنونم جیگر آره طبیعی باردار شدم توی ۱۹ هفته بودم بچه تکون خورد که متوجه شدم انشاالله قسمت خودت بشه دیگه اصلا به انتقال و اینا نرسه🙏

جنین داشتی یه بسته آره؟؟؟ انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد و کلی تخمک و جنین با کیفیت برات تشکیل بشه فقط در کنار داروهای پانکچر سعی کن قرص تقویتی مثل پودر اینوفولیک و...هم بخوری خیلی موثره تو کیفیت

حتما دعاگوت هستم عزیزم اگه خدا قبول کنه،،،انشاالله همه چی به بهترین شکل ممکن برات پیش بره از این به بعد🙏😍❤

خیلی ممنونم ازراهنماییت عزیزم.والاخودمم سری قبل سیکلم باسینال بودبااینکه خودمم مشکل تخمک واینا ندارم ...

قربونت برم وظیفم بود...حق داری واقعا هزینه ها بالاست من با اینکه بیمه تکمیلی داشتم ولی واقعا بهمون فشار میومد الان که دیگه بدتر از دو سال پیش شده وضعیت،، انشاالله دست خدا همراهتون باشه و کمکتون کنه...من اچ ام جی رو هم امتحان کردم اونم هزینش کمتر از گوناله ولی اثردهیش خیلی بیشتر و بهتر از سینال اف...به نظرم اگه داری گونال مصرف میکنی دیگه نرو سراغ سینال کارتو خراب میکنه

اگه تصمیم داری همراه گونال داروی دیگه ای مصرف کنی اچ ام جی هم خوبه...اگه میتونی با دکترت مشورت کن ببین اون چی میگه راجب اچ ام جی

من یادمه استفادش کردم همراه گونال و ازش راضی بودم...

بچه ها چرا شکم من بزرگ نمیشه..هجده هفته و سه روزمه..انومالی رفتم پری روز خدا رو شکر همه چی خوب بود . ...

گلم منم تا چهار ماهگی شااااید یک سانت شکمم اومد جلو از پنج ماهگی کم کم دیگه شروع کرد بزرگ شدن آخر پنج دیگه کامل مشخص بود باردارم 😅

واسه شما هم یهو میاد جلو فقط حتما هر روز چربش کن تا زیاد ترک نخوره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

الهی بگردمممممممم 😔😔😔😔

خیلییییی سخته، خدا هییییییچ کس رو با اولاد امتحان نکنه اونم بعد اینهمه سختی .... 😔😔💔💔

خدا بهش صبر و عافیت عطا کنه و به بهترین شکل براش جبران کنه، ان شاالله که سربلند بیرون بیاد و توشه ی عظیمی برای دنیا و آخرتش بشه 🌹⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی سارا جون قربون دل مهربونت..تو از سر دلسوزی میگی بخور فدات شم ..حالا چند روز دیگ هم بگذره شروع م ...

منم تا ماه شكم نداشتم😑بخاطر اينكه وزنگيري جنين بيشتر سه ماه اخر و ماه اخر طبيعي نگران نبااااش