سلام عزیز تفاوتشون از زمین تا آسمونه...شاید تو تعداد تخمکی که بهت میدن تفاوتی نداشته باشن اما توی کیفیت تخمک خیلی موثره...
گونال تخمک با کیفیت و خوب بهت میده اما امان از سینال،، من بعد از زدن ۲۸ تا آمپول سینال و با داشتن کلیییی تخمک بالغ با آزمایش فهمیدم کل تخمکا پوچن و مجبور شدم دو روز مونده به پانکچر کلا سیکلمو کنسل کنم...
در کنار گونال پودر اینوفولیک هم بخر و روزی دو ساشه مصرف کن انشاالله تخمکای خوب و باکیفیتی بدست میاری
درسته هزینش بالاست ولی به این فکر کن یه بار هزینه کنی و جواب خوب بگیری بهتره تا مثل من دوبار هزینه کنی تازه اون ضربه روحی و گریه هایی که من سر کنسل شدن سیکلام خوردم به کنار...فکر میکردم لابد عیب و ایرادی دارم که تخمکام پوچ شده و کلی گریه کردم بعدشم رفتم الکی کلی پول آزمایش کاریوتایپ دادم که ببینم مشکل ژنتیکی دارم یا نه نگو مشکل از من نبود اصلا
شاید یه سریا بیان بگن ما با آمپول سینال جواب گرفتیم و باردار شدیم اما همه که مثل هم نیستن...همون آدم شاید اگر جای سینال از گونال استفاده میکر د تخمک بیشتر و باکیفیت تری هم میداد و به تبع اون جنین بیشتر و بهتری میداشت...
بازم خودت مختاری عزیزم من وظیفم بود از تجربم به شما که مث خودمی بگم که خدایی نکرده ناامید نشی
انشاالله تو این مسیر موفق باشی😊