2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم من😭😭

339 بازدید | 24 پست

تروخدا بگید باید چیکارکنم بابام اگه بفهمه سرمو میبره

ما توی یک گروهی هستیم که کمپین حمایتیه

یک مبلغی رو جمع میشه میدیم به نیازمند 

شنبه یک نفر از من عکس کارت ملی خواست توی اینستاگرام

گفتش که کمک زیادی میکنم و فلان 

تاالان خبری نشده ازش 

البته من کارت ملیم صادر نشده هنوز عکس از صفحه شناسنامه کامل فرستادم😭😭

من فقط توی یک کارتم ۹ میلیون بود که هزینه کلاس های گور به گورمه   مطمئنم که ۹ میلیون بوده امروز که موجودی گرفتم ۷ میلیون بود😭😭

کارت پیامکی بود پیامکش به گوشی بابام میره

این کارت هم بابام باز کرده بود برام محل کارش 

الان نمیدونم چیکار باید کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو هفت تومن رو به کارت مادری خواهری جا بجا کن

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

اطلاعات شناسنامتو له کسی نده عزیزم ،ولی چه ربطی به کارت بانکیت داره؟

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

خب به بابات بگو هک کردنت دیگه نگو کد ملی رو فرستادبی واسه کسی. تو دختر جون چرا اعتماد کردی عکس شناسنامه واسه غریبه میفرستی آخه؟و شماره حساب ندادی چجوری پولت کم شده؟ مطمئنی ؟ شاید پدرت برداشته 

اطلاعات شناسنامتو له کسی نده عزیزم ،ولی چه ربطی به کارت بانکیت داره؟

میگم شماره ملیم توی شناسنامه م نوشته شده بود شماره سریال هم بود   میگم نکنه از طریق شماره ملیم حساب بانکیمو هک کرده باشه 

اخه مطمئنم  مبلغ ۹ تومن بود الان ۷ تومن شده

خب به بابات بگو هک کردنت دیگه نگو کد ملی رو فرستادبی واسه کسی. تو دختر جون چرا اعتماد کردی عکس شناسن ...

گول خوردم😭😭

شماره کارتم داخل گروه کمپین حمایتی بود خب 

الان این طرف شماره ملیمم داره 

میگم یوقت کل حسابو خالی کنه😭

عزیزم کسی که بخواد بدزده چرا دوتومن بدزده همشو خالی میکنه...شما شایدجایی خرج کردی یادت نمیاد بعیدمیدونم تا پول برداری اسمس میاد خب گوشی باباتوهم ببین اگه اسمسش برای پدرت میاد