2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684465 پست
زی‌زی‌جان‌باردارشدی‌دوباره؟

سلام عزیزم خوبی؟؟اتفاقا چند روز پیش به یادت بودم در چه حالی هنوز انتقال ندادی نه؟؟ دیگه مثل قبل زیاد نمیای سایت انگار...

بله عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه عزیزدل❤😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم فقط تا قبل انتقال

سلام بچه ها من روز دوم پریود بودم رفتم تو سیکل انتقال به امید خدا....میگم دارو فقط استرادیول داد بهم و انوکسا ......توضیحی هم نمیدن به ادم که...چیز دیگه نیاز نبود بده؟؟؟

سلام بچه ها من روز دوم پریود بودم رفتم تو سیکل انتقال به امید خدا....میگم دارو فقط استرادیول داد بهم ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله. داروهای هر کسی بسته به شرایط خود شخص متفاوته، معمولا همگی استرادیول رو دارن مابقی داروها دیگه بسته به شرایطه خودته، اگر مشکل ایمنی نداری همینها به نظر کفایت می‌کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
توکل بر خدا، نگران نباش، اگر فقط مشکل اسپرم دارید ان شالله همون بار اول میگیره🥰🥰🥰

چی بگم ممنونم عزیزم 

پانکچر دوممه بار اول اهواز انجام دادم همه جنینارو انتقال دادم نشد دی اف ای بالاست ۵۰ درصده ؟ بنظرت میشه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون میترسم بعدش مشکل پیداکنم چسبندگی اینا دیگه ای وی اف هم بسختی بشه اخه ماشانس طبیعی اصلا نداریم

می فهمم. منم همین ترس رو داشتم و دارم. سه هفته هم صبر کردم تا طبیعی دفع بشه اما نشد. دیگه به قول معروف شلش کردم اما. با خودم گفتم فلانی تو که اینهمه تغذیه و دارو و فلان رو رعایت کردی، آخرش قرار بود سقط بشه شد... حالا این هم حکایت کورتاژ هست، اگر بخواد چسبندگی بگیره، خب با سقط خود به خودی هم ممکنه بگیره، چه کاری از دستمون بر میاد؟

توکل کن به خدا، انشالله همه چیز خوب پیش میره برات.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

خانوما من ۳۰ روزه ک انتقال دادم جنین بلاست خداروشکر مثبت شدم ۲۱ م رفتم یه دونه ساک دیده شد دکتر گفت دوهفته دیگه بیا برای قلب ۵ روز دیگه میشه دوهفته ک باید برم خیلی استرس دارم توروخدا راهنمایی کنید

سلام بچه ها من روز دوم پریود بودم رفتم تو سیکل انتقال به امید خدا....میگم دارو فقط استرادیول داد بهم ...

به سلامتی ان شاالله معمولا همین داروها رو میدن .به بعضی ها هم ممکنه از سیکل قبلی سینافکت هم داده باشن .در مجموع بستگی به تشخیص دکتر و شرایط شخص انتقال دهنده داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانوما من ۳۰ روزه ک انتقال دادم جنین بلاست خداروشکر مثبت شدم ۲۱ م رفتم یه دونه ساک دیده شد دکتر گفت ...

سلام عزیزم تبریک میگم بهت انشاءالله صحیح وسلامت بیاد بغلت

استرسو از خودت دور کن که سمه برات مطمئن باش همه چی داره خوب پیش میره برات توکل کن به خدا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چی بگم ممنونم عزیزم  پانکچر دوممه بار اول اهواز انجام دادم همه جنینارو انتقال دادم نشد دی اف ا ...

چرا نشه، اون که اون بالاست اگر بخواد تحت هر شرایطی میشه، انقدر داریم با شرایط خیلی بهتر از ماها هنوز مامان نشدن، و خیلی ها هم با شرایط خیلی بدتر الان مامان شدن، نا امید نباش😊😊 

سلام خانوما حالتون خوبه منمو یادتون میاد برج ۱۱رفتم سنو ان تی اونجا فهمیدم جنین ایست قلبی کرده .

چند روز بعد از سقط رفتم پیچ فلورا تاجیک که یکی از بچه های اینجا معرفی کردن و گفتن ۳ماه اصلاح سبک کردن بعد ای وی اف کردن و یک جنین انتقال دادن وباردارن و گفتن مشکلشون ذخیره پایین بوده .

منم رفتم از اول برج ۱۲ شروع کردم بعد از ۲ماه رفتم ازمایش ذخیره دادم و دیدم ذخیرم شده ۲.۳دهم تمنم هرمونهامم تنظیم شده اتفاقا سنو هم دادم روز ۱۳ پریودی و ۲تا فولیکول خوب داشتم حالا دیگه هر چی خدا بخواد این ماه باردار بشم یا نه نمیدونم اما خواستم بگم قبل از استفاده ی داروهای هرمونی حتما یه سری بزنین اینقدر پول به این دکترا بی انصاف ندین که میگن ذخیره بالا نمیاد پلی کیستیکها درمان نمیشن از این جور چیزا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.