2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
پروانه جون ۸ شب ال دی خوردم میخوام به جای ماما خودم دکتر خودم باشم و از تجربه ی شما که چند ساله ال د ...

عزیزم اگه میخوای با روزی که دکترت هست هماهنگ کنی برایه یک ماه مشکلی پیش نمیاد اما اگه نمیدونی کی میخوای انتقال بدی و پریود شدنت مهم نیست کی باشه به نظرم بستتو بخور چون اگه کیستی چیزیم داشته باشی برطرف میکنه باز از دکترتم بپرس من الان خودم سرخود پرنزول‌ون خوردم سرخودم هپارینو از فردا میزنم حالا باز ببینم چی میشه به قول شما از تجربیات دوستان واقعا بعضی وقتا ما از دکترا بیشتر میدونیم ولی خیالت راحت این یک بارم کم بخ‌وری چیزی پیش نمیاد ولی اگه زیادی باشه وچند بار بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه میخوای با روزی که دکترت هست هماهنگ کنی برایه یک ماه مشکلی پیش نمیاد اما اگه نمیدونی کی میخ ...

پس به گفته ی شما و هانیل فعلا میخورم ببینم خدا چی میخواد

خیر سرمون داریم میریم دکتر ، دلشون برامون نمیسوزه همیشه توی آشوب هستیم

خدا خیرتون بده و حاجت روا بشین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بازم خدارو هزار مرتبه شکر که صحیح وسلامت تو بغلتن منم این روزام خیلی داره به سختی میگذره دوست دارم ...

خب این یعنی رشدش خوبه خداروشکر😍😍من پسرم ۷ روز اختلاف داشت با دخترم الانم بعضی کاراشون دقیقا ۷ تا ۱۰ روز باهم فرق داره😂😂

خداياشكرت....❤️ 

یه سوال دیگه هم دارم

چند روز پیش یه کم احساس خارش داشتم چون زود زود درگیر عفونت میشم مترنیدازول ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت میخورم 

به نظرت مترنیدازول بهتره یا داکسی سایکلین که شما میخوری ؟

@پروانه۲۱    

پس به گفته ی شما و هانیل فعلا میخورم ببینم خدا چی میخواد خیر سرمون داریم میریم دکتر ، دلشون برامون ...

واقعا خاک تو سرشون الان مثلا بهترین دکتر ابن سینا بهش میگم بهم پرندزولون بنویس با شروع دوره باید بخورم بعد نداد خودم سرخود گرفتم بماند باشوهری دعوا سرخود میخوری بعد این سری گفتم سومین انتقالمه خانوم دکتر بعد برگشته به ماما میگه پرندزولون بهش ندادی ماما گفت نه گفت براش بنویس میگم خانوم دکتر سری پیشم بهت گفتم ندادی خودم سرخود خوردم میگه کار خوبی کردی این بود جواب من دکترا دلسوز نیستن خواهر من دلم به حاله اون ادم های میسوزه تو این رتهنو سوادشم ندارن حالا ما خوبه خ‌ودمو یه دستو پایی میکنیم والله از فردام هپارین میزنم مطمینم این یادش رفته چون سری پیش برایه غلظت خونم ده روز قبل انتقال بهم داد حالا ببین اینبارم نمیگه ببخشید طولانی شو والله انقدر دلم پره نگو چون فکر کنم سقطمم برایه این بود من هماتوم داشتم باید پروژسترونمو زیاد میکرد من یه دونه خارجی داشتم ایرانیشو باید دوتا میزاشتم ولی گفت یکی چند بارم پرسیدم چیزی نگفت کاش او ن موقع هم خودم زیادش میکردم ولی کار از کار گذشته دیگه ولی تجربه برایه این بارم خودم به داد خودم برسم والله رزقرمزرنگم بهم گفت ایرانیو باید دوتا بزاری ولی دکتر با قطعیت گفت منم گفتم اون دکتر ولی گویا ما بهتر از اوناییم

یه سوال دیگه هم دارم چند روز پیش یه کم احساس خارش داشتم چون زود زود درگیر عفونت میشم مترنیدازول ۵۰۰ ...

والله من با دوتاش خوب میشدم به نظرم یه کار میکنن ولی اگه بتونیم اول تا سوم پریودی چای پونه واویشن بخ‌وری یعنی رحمو همچین تمیز میکنه بعدشم دود عنبر نسا

واقعا خاک تو سرشون الان مثلا بهترین دکتر ابن سینا بهش میگم بهم پرندزولون بنویس با شروع دوره باید بخو ...

بعضی هاشون دلسوز نیستند فقط خدا همه کس های که توی این راه هستند با دست پر بگردونه 

چه فکری میکنند که اینطور مریض رو به بازی گرفتند همیشه میگم اونا اصلا ماها رو درک نمیکنند

خدا بچه های سالم و صالح به همه منتظرها بده 

سلام خوبی عزیزم پسرمن رفلاکس داره بالا میاره بهش آپتامیل ای ار میدم خیلی هم سخت گیرمیاد شیرخودمو کن ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبین

رفلاکس علائمش چیه؟دختر منم گاهی اوقات شیر میخوره بالا میاره 

ان شاالله زودتر خوب بشه

ی داروخونه ببین دارن چند تا بخر راحت باشی تا چند وقت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم قربونت شما خوبین رفلاکس علائمش چیه؟دختر منم گاهی اوقات شیر میخوره بالا میاره  ان ش ...

سلام ساراجون خوبی؟

میگم شما چندهفته زایمان کردی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خب این یعنی رشدش خوبه خداروشکر😍😍من پسرم ۷ روز اختلاف داشت با دخترم الانم بعضی کاراشون دقیقا ۷ تا ۱ ...

ای جون دلم چه بامزه 😃🥰

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلامم گلم منم هم فشار میدادم ولی حتی ی قطره هم نمیومد ولی به محض زایمان و اولین مکیدنه بچه شروع میشه

مرسی عزیزم 

سلام ساراجون خوبی؟ میگم شما چندهفته زایمان کردی؟

سلام عزیزم قربونت

طبق  انتقال ۳۶ و ۴ روز 

رفتی داپلر عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍