2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
من الان انقد باقالی دلم میخاد با سرکه و گلپر بخورم.اصلا ویار باقالی رو انگار اکثرا دارن. میگن ممکنه ...

میگم شاید خیلی کوچولو بوده و حساسیتش باعث این شده که نمونه

منم همیشه دلم میخواد ولی اینجا نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ممنونم ازت حتمااا اينسري حرف بشه بهش ميگم ولي وقتي بهش گفته بود اهدايي خيلي ناراحت شده بود ميگ ...

فدات شم عزیزم مرسی

آره نمیشه خیلی وقتها گفت چون ناراحت میشن و‌لی متاسفانه خودشون بعد از مدتها تلاش به همون نتیجه میرسن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
با وجود اچ ام جی هم از روز ۴ میزدی😁😁😁

وقتهایی hcg نداشتم از روز ۴ میزدم، شاید باورت نشه ولی نشون میداد 

وقتی هم hcg داشتم از ۵و ۶ میزدم هی ببینم پررنگ میشه یا نه

ولی با hcg واقعا عذاب الهیه! چون حتی آزمایش خون هم مثبت کاذب میشه فقط با تکرار و تکرار میشه فهمید درسته یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله عزیزم اون سه روز هم حساب میشه  حساب میکنم و میگم بهت سونو چی میگه؟

مامان سوفی جان سن جنینم باید حساب کنیم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الان دخترت چن روزشه بسلامتی؟ چه سایزی میبندی؟

تا پنجاه روزگیش یک از این به بعد دو.

ببین بستگی به وزن و جثه نی نی داره بنظرم فعلا فقط یک بخر تعدادم بستگی به تعداد دفعات تعویض داره که خوب هر بچه ای فرق داره من معمولا روزی هشت تا ده تا پوشک عوض میکنم حالا بعضیا کمتر یا بیشتر تعویض دارن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها من امروز رفتم سونو طبق تاریخ انتقالم ۲۰هفته و ۱روز هست بدون حساب کردن سن جنین که ۳روزه بود.ام ...

شما دیروز که سونو دادی ۲۰ هفته و ۶ روز بودی بر اساس انتقال جنین ۳ روزه. برای چند روز نگران نشو فرقی نداره

بعضی بچه ها ریزترن بعضیا درشت تر

سونو براساس میانگینی که وجود داره میگه، براساس انتقالت باید حساب کنی. تو سونو میگن مثلا اگر طولش از سر تا باسن ۲۵ سانت باشه میشه ۵ هفته ولی همه بچه ها که یه جور نیستن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزيزم خوبي  ما خوبيم شكر خدا  من كامل تكون هاي نيني رو حس ميكنم خدا رو شكر🤩 خيلي ...

گاهی تکوناش کم میشه و نگران میشم.میگم نکنه آسپرین رو قطع کردم و خونرسانی کم شده.

😉