2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
@آنا1400     سلام عزیزم گلم شما هم پردنیزولون داشتی هم هیدروکسی؟ و اینکه آزمایشای ایمنی ...

سلام عزیزدلم بله من هر دو رو داشتم آزمایشامم کامل داده بودم گلم فقط و فقط فاکتور anaبالا بود برای من بقیش همشون نرمال بودن خداروشکر ولی بخاطر این مورد هیدروکسی رو بهم دادن از هفته شانزدهم بارداریم.

در واقع اولش فقط نصف قرص پردنیزول داشتم هفته دوازدهم میخواستن برام قطع کنن پردنیزلون رو ولی من خودم پیگیری کردم باز و هم با دکتر ایمولوژی و هم دکتر روماتولوژی مشورت گرفتم و ویزیت شدم و باز آزمایش دادم و اینجوری بهم هیدروکسی هم از هفته شانزدهم اضافه کردن روزی یکی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از انتقال اشکال نداره بچه هنوز رابطه خونی نداره با مادر تا یکماه تازه باقالی پلو اونقدر باقالی ...

من الان انقد باقالی دلم میخاد با سرکه و گلپر بخورم.اصلا ویار باقالی رو انگار اکثرا دارن.

میگن ممکنه حساسیت بیاره

فک نکنم دلیل ایست قلبی باشه.

😉

سلام عزیزدلم بله من هر دو رو داشتم آزمایشامم کامل داده بودم گلم فقط و فقط فاکتور anaبالا بود برای من ...

سلام

عزیزم میشه بگی برای سیسمونی چه سایزی پوشک مولفیکس و مای بی بی بگیریم؟

😉

اگر سنش کمه بگو تقویتی استفاده کنه حتما تاثیر داره اووابوست اینفولیک و .....و  یکبار دیگر شانسش ...

ان شاالله كه همينطوره

چشم حتما بهش ميگم ممنونم عزيزم وقت گذاشتي تايپ كردي ان شالله اينسري  مثبت ميشين و با يبتاي عالي مياين🤲🌹💋

سلام عزیزم میشه بگی برای سیسمونی چه سایزی پوشک مولفیکس و مای بی بی بگیریم؟

سلام عزیزدلم سایز یک بگیر عزیزم از وزن دونیم تا پنج کیلو سایز پوشک یک مناسبه . بنظرم مای بی بی بگیر من هردو رو امتحان کردم مای بی بی بهتر بود بنظرم 

من الان انقد باقالی دلم میخاد با سرکه و گلپر بخورم.اصلا ویار باقالی رو انگار اکثرا دارن. میگن ممکنه ...

من تو بارداری یه چندباری خوردم البته بدون گلپر و سرکه و مقدار کم خوردم اگه هوس کردی شده چندتا دونه بخور چیزی نمیشه که من خوردم البته بازم از دکترتم بپرسی بهتره 

به اندازه کافی هزینه پانکچر و انتقال و قرص و دارومون هست. دیگه نداریم به مرجع تقلید هم صدقه بدیم و ...

سلام عزيزمن🌹من به مرجع ندادم ولي صدقه كه ميخاستم بدم اول براي سلامتي امام زمان ميگفتم بعد ميگفتم خودت محافظ بچم باااش بعد صدقه هم بهتره از نيابت يه امام داده بشه مثلا از طرف امام حسن براي سلامتي امام زمان كه ان شالله شفاعت دو امام شامل حالمون بشه

بابت گوسفندم گوسفندي كه معمولا جلو پاي زن زائو رو ميكشن رو ما نكشتيم عوضش پول گوسفند رو داديم حرم اما رضااا براي سلامتي امام زمان

ولي از لحاظ ماليشم بخاي حساب كني پروسه انتقال با وجود داشتن جنين نزديك ٧/٨ تومن ميشه خوب ان شالله كه بار اول بگيره و جنين سلامت باشه ادم اون هزينه انتقال مجدد رو براي سلامتي امام زمان نذر كنه

مرسی عزیزم اره اولا خداروشکر که سالم و بعد این که هم جنسن منم دقیقا سمت راست حرکتاشو حس میکنم وال ...

نمک هم سعی کن نخور.چون بارداری دوقلویی مستعد مسمومیت بارداری هست.

منم به کمر خوابیدنی انگار حرکتشو میفهمم.ولی اصلا به کمر نمیخابم.خونرسانی کم میشه.

😉

بعد از انتقال اشکال نداره بچه هنوز رابطه خونی نداره با مادر تا یکماه تازه باقالی پلو اونقدر باقالی ...

الهی عزیزمممم، داغ دلت تازه شد ...

گلپر هم اصلاااا خوب نیست کلا برای سقط کردن تجویز میشه. ولی باقالی رو نمیدونستم، آره زیاد نبود همون در حد شاید نهایت ۱۰۰ گرم داخلش باشه دیگه. حالا همسرمم خیلی باقالی دوست داره ولی بخاطر من که گلپر نمیتونم بخورم نگرفت دیگه، باقالی هم بدون گلپر که فایده ندارد 😋😜

ان شاالله این دفعه دیگه برات میمونه هزار سال و خیرشو میبینی عزیز دلم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها شما مراكز مختلف ميرين تا حالا شنيدين با اسپرم خوب ( درحد ميكرو نه عالي هاا همون موروفولوژي١/٢ ...

عزیزم خیلی وقتها مشکل کیفیت تخمک هست، که اصلا خودشو در ظاهر نشون نمیده، جنین هم تشکیل بشه بیشترشون بلاست نمیشن و از بین میرن

اکثرا وقتی  تخمک اهدایی میگیرن میبینن با همون اسپرم چه جنینهای عالی تشکیل میشه 

متاسفانه کیفیت کم تخمک هیچ علامتی نداره

تا وقتی تخمک اهدایی امتحان نکنن نمیتونن بفهمن واقعا مشکل از تخمک هست یا اسپرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نخود فرنگیم ضرر داره؟بعد شیر رو از الان که یه هفته اس مثبت شدم میتونم بخورم ؟پاستوریزه باشه؟

نه نخود فرنگی ضرر نداره خیلی هم خوبه

شیر هم عالیه

هرچی  خواستی بخوری و شک داشتی سرچ کن تو گوگل

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم خیلی وقتها مشکل کیفیت تخمک هست، که اصلا خودشو در ظاهر نشون نمیده، جنین هم تشکیل بشه بیشترشون ب ...

عزيزم ممنونم ازت حتمااا اينسري حرف بشه بهش ميگم ولي وقتي بهش گفته بود اهدايي خيلي ناراحت شده بود ميگفت تخمكاي من سالم و بالغن روم نميشه بهش بگم ولي حتمااا حرف بشه بهش ميگم دوست ندارم بيشتر ازين اذيت بشه😔

ان شالله اقدام وانتقال اينسري شماا هم به بچه هاي سالم و صالح ختم بشه و همه اذيتايي كه شدي رو جبران بشه برات عزيزم🤲🤲😍😍

سلام به همگی‌ شبتون بخیر باشه.من 13دی یه جنین 3روزه انتقال دادم الان‌چند هفته میشم؟اون ۳روزم باید حس ...

والا براي منو يسرياي طبق سونو قلب( اولين سونو) ميگفتنن يسريامم طبق تاريخ اولين روز اخرين پريود كاري به انتقال نداشتم

اخراشم كه دكترم طبق معاينه با دست هفته ميزد كاري به هيچكدومشون نداشت😅