2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
باقالی سبز اونجا نیس؟

نه زیاد نیست شاید فروشگاههای ایرانی بیارن ولی هی باید بری اونسر شهر سر بزنی شاااید آورده باشه. اکثرا گیر نمیاد باشه هم به درد نمیخوره

برای پلو فریز شده هست تو سوپرمارکتهای ایرانی میخرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واسه چی رفتی سونو باز؟ وسواس گرفتی نرو دیگه هماتومت جذب بود؟ نگران نباش سونو همیشه دقیق ن ...

سلام شروین جان خوبی پسری خوبه؟دیروز یهو زد به سرم برم سونو دوباره رفتم آنومالی دادم یه مرکز دیگه.نمیدونم چرا اینجوری استرسی شدم از بس هر سونو میرم یه چیزی میگن که تو فکر میبرتم.هماتوم گفت نداری فقط گفت ۲۰گرم وزنش و ۳روز عقب تره.دوباره یه نکرانی جدید واسم درست کردن

شما دیروز که سونو دادی ۲۰ هفته و ۶ روز بودی بر اساس انتقال جنین ۳ روزه. برای چند روز نگران نشو فرقی ...

مرسی مامان سوفی جون تا حالا ۳روز جلوتر بود نمیدونم چرا یهو میکه ۳روز عقب تر.من دختر خودمم ۳۷هفته ۲۷۰۰بود به دنیا اومد و ریز بود اما اینکه گفت رشد عقب تره منو ترسوند .میترسم رشدش کم شه.الان واست میفرستم

سلام شروین جان خوبی پسری خوبه؟دیروز یهو زد به سرم برم سونو دوباره رفتم آنومالی دادم یه مرکز دیگه.نمی ...

منم هفته چندم بودم که انقد تکون میخورد میگفتم اینجوری زیاد تکون میخوره بند ناف نپیچه گردنش

الان تکوناش کم شده

اسپرین یه ماهی هست قطع کردم.میترسم خونرسانی کم شده باشه که بی جون بشه خدانکرده.سر برج وقت سونو و ویزیت دارم.

هر سونو میری قیمتش چنده؟

😉

گفتی نمک باعث مسمومیت بارداری میشه؟ چرا؟

اره .من سری پیش پنیر محلی و لیگوان هر صب خیلی میخوردم با گردو.از هفته ۲۰ به بعد ورم شروع شد و بعدش فشار خون و دفع پروتئین. این دفعه از اول نمک خیلی کم مصرف میکنم.غذاهام مثل غذای پیرزنها رژیمی هست.خداروشکر تا الان ورم ندارم.حتی دماغمم باد نکرده.شاید انوکسا هم پیشگیری میکنه از مسمومیت بقول دکترم.

از نظرم زن باردار اصلا نباید نمک بخوره.

غذای خیلللی کم نمک 

به مادرم میگم غذاهام انقد بیمزه است .فقط سیر بشم.

😉

دوستم میگه  ۱ بسته یک ۲ بسته دو ۳ بسته سه بگیر

بنظر من بستگي داره تعدادش چند تا داشته باشه گاهي بيست عددي گاهي چهل عددي

من فعلا سايز يك دو تا مارك ماي بيبي ٢٢ عددي خريدم واسه وزن سه تا پنج كيلو مناسبه

اره .من سری پیش پنیر محلی و لیگوان هر صب خیلی میخوردم با گردو.از هفته ۲۰ به بعد ورم شروع شد و بعدش ف ...

منم كامل نمك غذاهام حذفه گاهي انقد بي نمك بودن غذا روم فشار مياره ميخوام بالا بيارم شما فشارت چنده؟

سلام شروین جان خوبی پسری خوبه؟دیروز یهو زد به سرم برم سونو دوباره رفتم آنومالی دادم یه مرکز دیگه.نمی ...

عزيزم وزن گيري بچه از هفته سي به بعد اهميت ميگيره

اختلاف هم دكترم ميگه تا يك هفته اصلا مشكلي نداره

نگران نباش عزيز دل😘