2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام سارا خانم خوبی.عزیز درباره tpoاطلاعات نداری؟؟    

سلام فدات شم شکر خوبم. عزیزم بهت قرص میده تا قبل انتقالت بیاد پایین باید بیاد پایین بعد انتقال بدی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم بله من هر دو رو داشتم آزمایشامم کامل داده بودم گلم فقط و فقط فاکتور anaبالا بود برای من ...

سلام مرسی فدات شم ممنون که کامل توضیح دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اسم سرم اينترالپيد بود زدم تو نت زده بود مواد مغذي داره 

سلام عزیزم خیلی ممنونم منم به دکترم پیشنهاد میدم اگه صلاح دونست بهم بده ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان سلام.میگم من ازمایشهای قبل انتقال رو انجام دادم .tpoخیلی بالابود هشتصد و خرده ای.ممکنه انتقال ...

سلام رنج آزمایشگاه چند بود ؟ باید نرمال بشه بعد انتقال بدی . چطور الان فهمیدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام رنج آزمایشگاه چند بود ؟ باید نرمال بشه بعد انتقال بدی . چطور الان فهمیدی ؟

نه سلام فکر نکنم حتما بابد تو رنج ازمایشکاه باشه...رنج ازمایشگاه چهل هست اما انتقال قبلیم ۳۵۰ بود گفت زیاد مهم نیست چون تیروئیدم نرماله....الان اما دیگه خیلی بالا بود ۸۲۲ بود فردا میرم دکتر تاقرص بهم بدن .کاش انتقالم کنسل نشه

نه سلام فکر نکنم حتما بابد تو رنج ازمایشکاه باشه...رنج ازمایشگاه چهل هست اما انتقال قبلیم ۳۵۰ بود گف ...

منم tpo بالاس . دو برابر رنج نرماله . دکترم گفت باید تو رنج باشی . انشالله که سریع با دارو بیاد پایین و انتقال بدی و مثبت بشی زی م . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دکتر منظورت ایمونولوژیست رویان هست؟

نه دکتر مستانه محمدی روماتولوژی که ایمونولوژیست رویان منو ارجاع داد . گفت مشکل روماتیسم نداری آزمایش های روماتیسم هم از من نخواست. ولی برای اون فاکتور هیدروکسی کلروین داد. 

خدایا شکرت