2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
عاره بابااااااا نگران نبااااش خدا خودش مراقب تو دليت هست هرروز فالله خير حافظااا و هوارحم الراحمين ب ...

باشه حتما هر روز شب که بیدار میشم ولی ذکر میگم قرآن میخونم خدا خودش داده انشالله خودشم نگهدارش باشه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استرس نداشته باش بقول خودت اگر خدای نکرده چیز بدی شده بود حتما تو سونو نشون میداد ولی از این ی ...

نه بابا دیگه نمیخورم اصلا..بعد شما الان شیرم میخورین؟ضرر نداره؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
اگه مشکلی پیش بیاد حتما لک بینی میشم دیگه میفهمیم؟

نه گلم لکه بینی هم شدی نترس، من تقریبا از روز هشتم انتقال لکه بینی دارم یه روز هست یه روز نیست. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابااا لك بيني معمولا رايج بين خانماااااا باردار خصوصاا اي وي اف دليل بمشكل بودن نيس كه

انشالله که نباشه واقعا استرس آوره 

نه گلم لکه بینی هم شدی نترس، من تقریبا از روز هشتم انتقال لکه بینی دارم یه روز هست یه روز نیست.  ...

به دکترتون میگفتین دیگه شاید شیاف اضافه کرد واست

نه بابا دیگه نمیخورم اصلا..بعد شما الان شیرم میخورین؟ضرر نداره؟

نه اتفاقا این ماه باید شیر و گوشت بیشتر بخوریم ولی اول و آخر باید ببینی بدن خودت چجوریه، به شیر حساسیت نداشته باشی یا اذیتت نکنه، گوشت هم گرم بخور مثلا گوسفند و بوقلمون و اینا، البته نه اینکه هر وعده بخوریا، از قبل یکم بیشتر بخور.

نه اتفاقا این ماه باید شیر و گوشت بیشتر بخوریم ولی اول و آخر باید ببینی بدن خودت چجوریه، به شیر حساس ...

نه حسایت ندارم بنظرت شیر طبیعی بهتره یا پاستوریزه بخورم؟

به دکترتون میگفتین دیگه شاید شیاف اضافه کرد واست

گفتم، شیاف که هر ۱۲ ساعت دارم، فقط آسپرین رو قطع کرد که یکم بهتر شدم شکر خدا.

ولی درد رو همچنان شدیییییییید دارم، اصلا احساس میکنم پوکی استخوان گرفتم، انقدرررررر درد کشیدم این مدت واقعا بدنم تحلیل رفته ⁦☹️⁩

نه حسایت ندارم بنظرت شیر طبیعی بهتره یا پاستوریزه بخورم؟

حتماااااااا و فقططططط پاستوریزه بخور، شیر غیر پاستوریزه و کلا لبنیات سنتی و غیر پاستوریزه خیلی خطرناکه

گفتم، شیاف که هر ۱۲ ساعت دارم، فقط آسپرین رو قطع کرد که یکم بهتر شدم شکر خدا. ولی درد رو همچنان شدی ...

واا من موعد پریودم ران پاهام شدید درد میکرد ولی وقتی پتو میکشیدم روپاهام گرم میشد بهتر میشدم توام امتحان کن 

منم سري پيش نداشتم نميدونم اينسري هم سرم داشتم اين اينو هم يه امپول بودزدن به بازوم ، همش براي مثبت ...

دوستان سلام.میگم من ازمایشهای قبل انتقال رو انجام دادم .tpoخیلی بالابود هشتصد و خرده ای.ممکنه انتقالم رو کنسل کنن؟تیروئیدم نرمال بود نمیدونم این چرا بالاس