2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
سلام عزیزم اگر از کیفیت اسپرم مطمئن باشید علت تخمک ها هستند شاید پوک یا به اصطلاح خودشان پوچ باشند.خ ...

دكتر پيشنهاد داده دوستم خيلي ناراحت از اينكه ميگه بالغن امكان نداره پوچ باشه يجورايي اصلا قبول نكرد حرف دكتررو

بار اول باهم ميكرو كرديم يلحظه از جلو چشمام نميره كنار خيلي سخته ادم توهمون مرحله اول بمونه😭

مطمينم با دعاهاي شمااا دوست منم ان شالله نتيجه ميگيره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ریواس رو با احتیاط مصرف کن خیلی خوب نیست

واای نمیدونستم تو مقدار زیادم میخوردم دیگه از امروز نمیخورم .بنظرت اگه تاثیر بد گذاشته بود دیروز میفهمیدم تو سونو اره؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
اخه امپول اچ سي جي زدم يكشنبه وگرنه گفتم فردا اگه تونستم بذارم🙄

من پس چرا آمپول نداشتم؟اون بخاطر چی بود؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ميدونم چون رفتارات شبيه منه بهت گفتم سعي كن اروم باشي رو جوجت خيلي تاثير داره😍

میگم هانیل میگه ریواس خوب نیس منم زیاد خوردم میگم بنظرت اگه تاثیر بد گذاشته بود دیروز تو سونو میفهمیدیم؟این استرسم به اون یکیا اضافه شد😭😭😭

من پس چرا آمپول نداشتم؟اون بخاطر چی بود؟

منم سري پيش نداشتم نميدونم اينسري هم سرم داشتم اين اينو هم يه امپول بودزدن به بازوم ، همش براي مثبت شدنه ديگه هرروشي بلدن روت پياده ميكنن😁

منم سري پيش نداشتم نميدونم اينسري هم سرم داشتم اين اينو هم يه امپول بودزدن به بازوم ، همش براي مثبت ...

اره چون من نداشتم واسه همون پرسیدم 

واای نمیدونستم تو مقدار زیادم میخوردم دیگه از امروز نمیخورم .بنظرت اگه تاثیر بد گذاشته بود دیروز میف ...

آره عزیزم تا الان که خدا رو شکر مشکلی ایجاد نکرده ولی از اینجا به بعد یکم احتیاط کن زیاد نخور

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میگم هانیل میگه ریواس خوب نیس منم زیاد خوردم میگم بنظرت اگه تاثیر بد گذاشته بود دیروز تو سونو میفهمی ...

عاره بابااااااا نگران نبااااش خدا خودش مراقب تو دليت هست هرروز فالله خير حافظااا و هوارحم الراحمين براش بخون😍😍

آره عزیزم تا الان که خدا رو شکر مشکلی ایجاد نکرده ولی از اینجا به بعد یکم احتیاط کن زیاد نخور

اگه مشکلی پیش بیاد حتما لک بینی میشم دیگه میفهمیم؟

میگم هانیل میگه ریواس خوب نیس منم زیاد خوردم میگم بنظرت اگه تاثیر بد گذاشته بود دیروز تو سونو میفهمی ...

عزیزم استرس نداشته باش بقول خودت اگر خدای نکرده چیز بدی شده بود حتما تو سونو نشون میداد ولی از این یکم تویی خوردن ریواس احتیاط کن، میگم زیاد نخور مثلا در طول روز یه ساقه بیشتر نخور، ساقه های پهنش هم بخور، خوووووب بشور و پوست بگیر بعد بخور.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم