2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
واا من موعد پریودم ران پاهام شدید درد میکرد ولی وقتی پتو میکشیدم روپاهام گرم میشد بهتر میشدم توام ام ...

آره شلوار پشمی می‌پوشم یسره گرم نگه میدارم ولی خب کل بدنم درد می‌کنه پاهام بیشتر. ان شاالله که خیره 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حتماااااااا و فقططططط پاستوریزه بخور، شیر غیر پاستوریزه و کلا لبنیات سنتی و غیر پاستوریزه خیلی خطرنا ...

ممنونم ببخشا بخدا اذیتت میکنم با سوالام

انشالله خدا نی نی تو حفظ کنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امپول از اول نداشتين؟؟ ماها بعد مثبت شدن امپولمون ميشه شياف

نه تا روز انتقال آمپول داشتم، بعدش چون خیلی ناجور شده بود انگار حساسیت داده بودم گفت بجاش شیاف بذار.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره شلوار پشمی می‌پوشم یسره گرم نگه میدارم ولی خب کل بدنم درد می‌کنه پاهام بیشتر. ان شاالله که خیره ...

بعد نمیدونم استرادیول فک کنم کلسیم رو تو بدن جذب میکنه شایدم بخاطر همونه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
دوستان سلام.میگم من ازمایشهای قبل انتقال رو انجام دادم .tpoخیلی بالابود هشتصد و خرده ای.ممکنه انتقال ...

سلام عزيزم من تجربه اي ندارم دكتري كه برام انتقال داد گفت تيروييدت مرزه برو غدد خيلي نزديك انتقال بود

دكتر خودم گفت نميخاد منم نرفتم چون خورد به تعطيلات عيد فطر براي همين اطلاعي ندارم شرمندم

دكتر پيشنهاد داده دوستم خيلي ناراحت از اينكه ميگه بالغن امكان نداره پوچ باشه يجورايي اصلا قبول نكرد ...

اگر سنش کمه بگو تقویتی استفاده کنه حتما تاثیر داره اووابوست اینفولیک و .....و  یکبار دیگر شانسشو امتحان کنه آن شالله که خدای بزرگ و مهربونم بهش نظر کنه و نتیجه بگیره. الهی به حق این شب کسی ناامید از رحمت خدا نشه آن شالله همه مون مثبت بشیم و خاطراتش برامون بمونه نه حسرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام دوستم تو سیکل انتقالی ،نمیدونم ولی من هر ۸ساعت یدونه میخورم میشه روزی ۳تا

سلام عزیزم بله من سیکل انتقال هستم 

بهتره سر ساعت باشه داروها،،، واسه همین منم آلارم گذاشتم سر ساعت استفاده کنم شما هم سر ساعت مشخصی هر روز استفاده کن اینطور بهتره 

ان شاء الله که همه مثبت شیم🤲

خدایا به امید تو....

به اندازه کافی هزینه پانکچر و انتقال و قرص و دارومون هست.

دیگه نداریم به مرجع تقلید هم صدقه بدیم و دو تا گوسفند قربانی امام زمان کنیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻