2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045755 بازدید | 684483 پست
ازاد ۸۲ تومن.من ازاد خریدم بعد برای بیمه فرستادم.روزی یدونه .آخه چرا امپول به این کوچولویی انقد گرون ...

شروین جان استرادیول خارجی داری یا ایرانی ؟ 

عزیزم انوکسا رو تا کی داشتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی خوبه عزیزم مطمئن باش بیا بهمون خبر بده😍 والا هرجوری هست تحمل میکنم ولی خب خیلی سختمه

آره واقعا این اخرا هروز سختره اما ایشالا به شیرینیش میارزه😍منم رفتم خداروشکر همه چی خوب بود خیالم راحت شد❤️

ایشالا قسمت همه بچه های تاپیک و هرکسی که دلش میخواد ❤️❤️❤️❤️ وقتی داشت سونو میگرد همه بچه هارو دعا کردم زودتر به خیر و صلاحشون برسن ایشالا

داروها که خب از اول سیکلم بوده پروژسترون هم ۳ هفته ست دارم استفاده میکنم اصلا اینجوری نشده بودم تا ا ...

خب به مرور اثراتشون ببشتر میشه عزیزم  نگران نباش این چیزا زود میان و میرن ❤️لذت بببر 😁😍😍😍😍

عزیزدلمی انشاءالله این روزا زودی زود قسمت خودت و دوست جونیام 🤲🏻😍

مرسی عزیزم 😍🙏🏻ان شاالله ان شالله 😍😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میگم هانیل جون شما انوکسا رو از کی شروع کردی؟ من میخوام هپارین دارم خودم بزنم اگه بعذش دکتر برام انو ...

نکنین این کار رو بهتر 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شالله دامن همه منتظرااااا با بچهاي صالح و سالم سبز بشه منم اگه صلاحمه دركنار بقيه🤲

عزیزم شما هم همسرتون ازو اسپرم بوده یعنی کلا صفر بود و از بیضه نمونه گرفتن؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم دفعه قبل بیشتر حساس بودم خارجی استفاده کردم خلاف نظر دکترم و منفی شدم  ولی ایندفعه به حرف د ...

عاره

من اونسري سيكلم كوتاه بود اينسري خيلي چيزا اضافه دارم چسب جنين و سرم وسينافكت ٠٠

فقط خدا بايد بخاد بقيش برا ارامش دل خودمونه كه بعدش خودمونو سرزنش نكنيم

ان شالله ٩ ماه بارداري خيلي راحتي داشته باشي 😘

شما چاي اينا تواون ١٤ روز خوردين؟؟ يا مغزيجات؟

عزیزم شما هم همسرتون ازو اسپرم بوده یعنی کلا صفر بود و از بیضه نمونه گرفتن؟؟

واريكوسل عمل كرد بعد عمل نتيجش شد Rar فك كنم يعني ناچيز تعداد كل اسپرم دوميليون بود با موروفولوژي يك

انقد هل شديم سريع رفتيم  ميكرو البته همسرم قبلش تقويتي خورده بود سه ماه بعد عملش

ولي اونجوري كه خيلي بخودمون برسيم بريم نه نبود

من بيمارستان بهمن تهران 😂😂😂من باديازپامم هي بهم ميگفت

منم بهمن بودم و با وجود دیاپازم فاجعه بودم 🤦‍♀️🤦‍♀️ سری اول جیغم زدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واريكوسل عمل كرد بعد عمل نتيجش شد Rar فك كنم يعني ناچيز تعداد كل اسپرم دوميليون بود با موروفولوژي يك ...

از استرس شديد طفلي نميتونست نمونه بده من چقد گريه كردم😥😥😥اخر دكترم گفت نتوته  از بيضه ميگيرن كه لحظه اخر شد

من بيمارستان بهمن تهران 😂😂😂من باديازپامم هي بهم ميگفت

اره آدم از خجالت آب میشه مخصوصا که دکتر منم آقا بود بیشتر به خودم میپیچیدم  صورتمو از خجالت با ملافه کشیده بودم ولی چه فایده همه تشکیلاتم بیرون بود😀😀😀

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞