2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما حالتون خوبه منمو یادتون میاد برج ۱۱رفتم سنو ان تی اونجا فهمیدم جنین ایست قلبی کرده . چن ...

چقدر عالی 😍😍😍👌👌👌👌 از ذخیره چند به این ذخیره رسیدین ؟ان شالله که طبیعی باردار بشین 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من به شدتتتتتتتتت حالت عصبی دارم، از صبح اینطوری ام، دلم میخواد نه صدایی بشنوم نه کسی رو ببین ...

از علائم بارداری هست اشکالی نداره رفع میشه 😍😍یه تخم مرغ بشکنین عطش شکستنتون بخوابه 😁

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم اونسري شيافم خارجي بود ميگفت ميخاي ايرانيشووو بذاري دوبرابر بذاز( بخاطر اثر دهي كمترش) ولي اي ...

ایرانی هم خوبه عزیزم منم ایرانی میذارم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم مرسی به یادم بودی  خداروشکر سونوم خیلی خوب بود هم خودش هم وضعیت خونرسانیش گفت خیلی ...

خداروشکر که همه چیز خودتون و گل پسر خوب بود دیگه چیزی به بغل کردن گل پسری نمونده 😍😍ان شاالله این تقریبا دوهفته باقیمانده هم بخوبی بگذره😍😍

عزیزم علائم واقعی بارداری هفته ۶ به بعد هست پس حتما از عوارض داروهاس که عصبی شدی و ایشالا همین روزا ...

داروها که خب از اول سیکلم بوده پروژسترون هم ۳ هفته ست دارم استفاده میکنم اصلا اینجوری نشده بودم تا الان. ان شاالله که خیره 

اصلاح سبک کردم که شامل خواب به موقع خوردن شام و صبحانه ی به موقع کنترل استرس پیاده روی خوردن جوانه ی ...

چقدر عالی .👌👌 عضو گروهش شدین ؟هزینه اش چقدر بود ؟

هورمونات بهم ريخته هم باردازي هم داروهاااااا اشكال نداره  چرا گوشي روو؟ بزن همسرت رو بتركون خ ...

بابا دیروز از صبح همش پیچیدم به اون بنده خدا یعنی از ابتدای آشناییمون آوردم جلو چشمم تا حرفی که یه ساعت پیشش زده بود 🙈🙈🙈

عزیزم به ما که میگفتن دوسه روز لک ببینی برایه اون دستگاه که میزارن تو رحم هست بعضی هام هم میگن لک لا ...

فدات شم ممنون که حواب دادی انشالله مثبت بشی

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی ویار منم نسبت به بارداری قبلی زمین تا آسمون فرق داشت.یکی دونفر گفتن جنسیت عوض شده.و حق گفتن

عهههههه بچه اول من پسر بود یعنی الان دختره ؟ 😍😍

همسرم و خانواده ش غش و ضعفففف میرن واسه دختر همش میگن خدا یه دختر بهتون بده 🥰🌹ان شاالله خدا تمام جنینها رو حفظ کنه و بعد هم هرچی هست سالم و صالح باشه واقعا 🙏🌹

از علائم بارداری هست اشکالی نداره رفع میشه 😍😍یه تخم مرغ بشکنین عطش شکستنتون بخوابه 😁

آره پیشنهاد خوبیه یه غذای تخم مرغی درست میکنم حرصمو سرش خالی میکنم 🙈