2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
آره پیشنهاد خوبیه یه غذای تخم مرغی درست میکنم حرصمو سرش خالی میکنم 🙈

😁😁

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جای ثابتی سونو میری؟ آخی پس باید صبر کنی .قراره کجا سز بشی؟ اونجا هم تست کرونا خودت و همراهت و همس ...

من بلدم برگه تست کرونا درست کنم  

اگر بدونید من چه داستان هایی داشتم سر پانکچر و حتی سر انتقال. هر دوش را مجبور شدیم جعلی درست کنیم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره پیشنهاد خوبیه یه غذای تخم مرغی درست میکنم حرصمو سرش خالی میکنم 🙈

میگم هانیل جون شما انوکسا رو از کی شروع کردی؟ من میخوام هپارین دارم خودم بزنم اگه بعذش دکتر برام انوکسا بنویسه اشکالی داره

خداروشکر که همه چیز خودتون و گل پسر خوب بود دیگه چیزی به بغل کردن گل پسری نمونده 😍😍ان شاالله این ت ...

عزیزدلمی انشاءالله این روزا زودی زود قسمت خودت و دوست جونیام 🤲🏻😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
جای ثابتی سونو میری؟ آخی پس باید صبر کنی .قراره کجا سز بشی؟ اونجا هم تست کرونا خودت و همراهت و همس ...

آره همیشه یه جا میرفتم ولی این آخری رو یه جا دیگه رفتم برا غربالگریم رفته بودم جاش خوبه

آره باید تا آخر اردیبهشت کمِ کم صبر کنم بیمارستان نجمیه میرم عزیزم 

والا تاحالا درمورد تستش سوال نکردم بدونم میخان یانه الان که کرونا کم شده احتمالا دیگه نخوان 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میگم هانیل جون شما انوکسا رو از کی شروع کردی؟ من میخوام هپارین دارم خودم بزنم اگه بعذش دکتر برام انو ...

از روز انتقالم شروع شد عزیزم، به نظرم سرخود هییییییچ کاری نکن حتماااااااا با دکترت مشورت کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون قربونت برم  روز چند انتقالی؟ ان شاء الله که بخیر و سلامتی میگذره و با خبر خیلی خوب میای ...

روز ٦ ام تموم شده يساعته وارد روز ٧ ام شدم😅فدات بشم ان شالله قسمت همه منتظرا بشه🤲😘

من سري پيش ايراني مصرف كردم مثبت شدم اينسريم ايرانيه

منم دفعه قبل بیشتر حساس بودم خارجی استفاده کردم خلاف نظر دکترم و منفی شدم  ولی ایندفعه به حرف دکترم اعتماد کردم ایرانی استفاده میکنم ومثبت شدم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
امپول ديازپام زدن همراه پروژسترون قبل انتقال خانم گفت براي اينكه شل كني خودتووووو😁

شما کدوم مرکز انتقال دادین؟ تو تبریز دیازپام نمیزنن ولی دکتر هی میگه خانوم خودتو شل نگهدار خانوم شل کن😁😁😁

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞