2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
سلام عزیزم چقدررر حس کردم شبیه همیم ماااا✋️✋️✋️🤗🤗🤗💚💚 با این تفاوت ک من ۸ سال پیش ای وی اف شدم. ...

اي جانم خدا حفظش كنه براتووون ان شالله كه همينطور بااااااشه

اينسري با يبتاي تپل ميان😍كي انتقال دارين بسلامتي؟؟

عاره من حتي خاضر به پانكچر دوباره هم هستم ولي وقتي ديدم براي انتقال ٧ ماه باهاش صحبت كردم تاراضي بشه واي بحال اينكه بخاد از اول همه راهووو بياد تازه قول دادم نشد خرفي از بچه نزنم😑

چیکا جون خدا براتون حفظشون کنه عزیزم دوتا سوال داشتم اینکه شما مینی واش خریدی؟ اگه اره چه مدل و مارک ...

سلام عزیزم

اگر برای ماههای اول میخوای یه ابر وان بگیری بسیار کارت رو راه میندازه و خودت میتونی به راحتی حمامش کنی قیمتش هم خیلی کمه ولی ارزش داره حتی اگر بچه کمی بزرگتر شد و روی ابر بدقلقی کرد میتونی جلوی پات بذاری و توی بغلت بشوری و نگران لیز خوردن از توی بغلت نباشی وهروقت نیاز بود بذاری رو ابر

وان برای وقتی که کم کم میتونن بشینن و آب بازی دوست دارن استفاده میشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دیازپام😐من چهارمین بارمه ولی تو ابن سینا بودم اونجا باشلوار بود... دعا کن باردارشم دیشب ده بار ...

عاره صورتي رنگه گفت شل كننده عضلاته كه نخاي خودتو سفت كني

ان شاللله بحق علي اصغر امام حسين بحق ناله هاي دل رباب اينسري ختم ميشه به بچه هاي سالم و صالح

امروزه انتقالت😍😍

اي جانم خدا حفظش كنه براتووون ان شالله كه همينطور بااااااشه اينسري با يبتاي تپل ميان😍كي انتقال دار ...

پناه بر خدا ..راضی ام به رضای خودش..‌انشالله شما هم چند روز دیگه با یه بتای عالی میای و دلمون رو شاااد میکنی عزیز دلمم  🤗🤗🤗💚💚💚

اگر خدا بخاد تیر انشالله میرم برا انتقال...

من اگر دوباره شروع کردم فقط بخاطر پسرمه و بسسس چون این مسیر رو گذروندم و میدونم چقددررر سخت و پر استرسه...

ب خدا انقددررر دلم میسوزه براش وقتی با حسرت به بچه هایی ک خواهر و برادر دارن نگاه میکنه و بغض میکنههه...هیچ کاری هم از دستم برنمیاادد😔

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
🤣نخند خو لخت کامل همش پاهامو جم میکنم با خشتک پاره راحتترم

صارم لخت کامل

ولی پارچه میندازن رو اونجا جوری تنظیم میکنن که فقط واژن رو ببینن.یعنی جوری باز میکنن که کامل رحم دیده بشه.😒

😉

منم بزارم یخچال ؟ شما دونه ی چند خریدی؟ روی بیمه ۳۰ تومن دیروز خریدم

ازاد ۸۲ تومن.من ازاد خریدم بعد برای بیمه فرستادم.روزی یدونه .آخه چرا امپول به این کوچولویی انقد گرونه.

😉

پناه بر خدا ..راضی ام به رضای خودش..‌انشالله شما هم چند روز دیگه با یه بتای عالی میای و دلمون رو شاا ...

عاره ديگه وگرنه من سري پيش كه مثبت شدم گفتم عمرااا اينجور جاهااا پيدام بشه مخصوصااا بارداريمم خيلي بد بود كل ٩ ماه رو تخت همسرمم ازهميناش ميترسه ديگه كه با وجود بچه سختتر ميشه

ولي من الانم كه سه سالشه خيلي اصراري نداره به خواهر و برادر ولي تو رفتاراش اجتماعي هرچي معلومه خيلي تنهاس باااينكه من خيلي براش وقت ميذارم ولي بازم مشهوده

ان شالله كه خدااااا دل پسر كوچولو شماهم شاد كنه ختم بشه به بارداري راحت و بچه سالم و صالح

بقيه طبيعي باردار ميشن زير بار بچه دوم بسختي ميرن حالا ما با اين شرايط ،خود خداااا اگه به صلاحموووون باااشه حتماااا مثبت ميشه🌹🤲