2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
🤣🤣🤣 عزیزم درد کشیدن رو دوست داری؟؟!! خدا رو شکر که هیچ دردی نداری ان شاالله تا آخرش هم همینطور خو ...

نمیدونم والله هر چی خیره همون برامون پیش بیاد

شما جه داروهایی دارین مصرف میکنین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام عزیزم، بله درست زدی.

هانیل جان من دیروز رفتم از عطاری ان چیزایی که برای درست کردن حلوایی که لطف کردین دستورش رو گذاشته بودین را تهیه کنم کمر نر و ماده رو یه چیزی مثل سنگ طور بود بهم دادن و گفتن رو حرارت تفتش بدم و رویه اش ترک میخوره و قسمت داخلش رو دربیارم و آسیاب کنم .درست دادن؟ شما برای درست کردن شهدش از چی استفاده کردین آب و شکر درست کردین و اضافه کردین به حلوا؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والله هر چی خیره همون برامون پیش بیاد شما جه داروهایی دارین مصرف میکنین؟

ان شاالله عزیزم.

قرص استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژسترون، آسپرین، آنوکسا، فولیک اسید، دی۳

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هانیل جان من دیروز رفتم از عطاری ان چیزایی که برای درست کردن حلوایی که لطف کردین دستورش رو گذاشته بو ...

بله عزیزم درسته، من میذارم روی شعله پخش کن حدودا ده دقیقه اینا زمان میبره پوستش ترک میخوره بعد با گوشکوب پوستشو می‌شکنم مغز داخلش رو در میارم آسیاب میکنم.

من خودم برای شهدش از آب و عسل استفاده کردم ولی آب و شیره انگور یا توت هم میشه استفاده کرد ولی اصلا قند و شکر استفاده نکن.

ان شاالله عزیزم. قرص استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژسترون، آسپرین، آنوکسا، فولیک اسید، دی۳

منم همینارو میخورم بعلاوه پردنیزولون  از مثبت شدنم یدونه دوفاستون اضافه کرده دکترم و اینکه پچ استرادیول چیه؟من اونو ندارم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم همینارو میخورم بعلاوه پردنیزولون  از مثبت شدنم یدونه دوفاستون اضافه کرده دکترم و اینکه پچ ا ...

من چون مشکل ضخامت داشتم پچ رو هم از اول سیکلم برام تجویز کرد، مثل برچسبه میزنی به بازو دارو طی ۲۴ ساعت از طریق پوست جذب میشه، همون استرادیوله بصورت جذب پوستی.

سلام دوستان کسی شش هفتگی رفته سونو تشکیل قلب ؟

سلام من ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط کیسه زرده بود کلی بهم استرس وارد شد . خیلی گریه کردم . ۸ هفته رفتم ماشالله کامل بود الان کلاس اوله . 😊

عجله نکنی بهتره

خدای من خدای معجزه هاست . 
بله عزیزم درسته، من میذارم روی شعله پخش کن حدودا ده دقیقه اینا زمان میبره پوستش ترک میخوره بعد با گو ...

خیلی ممنونم  عزیزم 🙏🏻😍 باشه چشم منم حتما از عسل  استفاده میکنم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم درسته .دارو یخچالیه . بزار تو در یخچال 

مرسی عزیزم .گذاشتمش تو یخچال .مرسی از یاداوری 😍