2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
میرم خصوصی دولتی گفت اموزشیه دانشجوهام میان.ولی خصوصی هم که نمیاد همش بمونه فکرکنم فوقش یبارویزیت کن ...

آره اگر شیفت نباشه نمیاد و نزدیک کورتاژت احتمالا فقط می بینیش. ولی نگران نباش. اونجا می برنت بخش تحت نظر و مدام یکسری ماما و پرستار هستند که هم باهات در ارتباط باشن و هم اگر سوالی داشتی زنگ بزنند از دکترت بپرسند. کلا  چیز سختی نیست، چشم به هم بزنی تموم میشه. بعد از کورتاژ هم اصلا درد نداره. حتا درد دفع جنین هم اونقدرها نیست. مثل پریودی می مونه.

من هم خواهرم هم همسر برادرم کورتاژ کردند، مشکل خاصی هم بعدش برای رحمشون پیش نیومد خداروشکر و مجدد باردار شدند. انشالله یه روزی بشه برای من و شما هم این روزها فقط بشه یه خاطره ی غم انگیز...

بعد از کورتاژ هم به خودت برس، کنجد رو توی روغن خوب تفت بده با عسل بخور و تا یک ماه سعی کن تقویتی زیاد بخوری.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
والا چی بگم، از بعضی لحاظ ها خیلی خوبه، ولی متاسفانه من تا حالا نتیجه نگرفتم، دو تا انتقال منفی داشت ...

عزیزم منم مام میرم هنوز انتقال ندادم 

میشه بگی مشکلت چیه و جنینات چه گریدی تشکیل شدن ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اگر شیفت نباشه نمیاد و نزدیک کورتاژت احتمالا فقط می بینیش. ولی نگران نباش. اونجا می برنت بخش تحت ...

ممنون میترسم بعدش مشکل پیداکنم چسبندگی اینا دیگه ای وی اف هم بسختی بشه اخه ماشانس طبیعی اصلا نداریم

یا رب العالمین
ممنون میترسم بعدش مشکل پیداکنم چسبندگی اینا دیگه ای وی اف هم بسختی بشه اخه ماشانس طبیعی اصلا نداریم

اینم بگم 

ابجیم بعد سقط دکترش بهش گفت باید کورتاژ بشی.بعد ابجیم اجازه نداد.

اومد یسری قرص خورد و بقایا دفع شد.بعضی دکترها الکی ادمو به کورتاژ میبرن.

😉

عزیزم منم مام میرم هنوز انتقال ندادم  میشه بگی مشکلت چیه و جنینات چه گریدی تشکیل شدن ؟

ما به خاطر مشکل همسرم میکرو کردیم، البته تو سیکل میکرو فهمیدم ذخیره خودم هم کمه، تا حالا چهار تا جنین گرید a انتقال دادم منفی شده، یه بسته دیگه جنین دارم که کیفیتشون خوب نیست، بهم گفتن انتقال نده، ولی من میخوام انتقال بدم ببینم خدا چی میخواد

عزیزم منم مام میرم هنوز انتقال ندادم  میشه بگی مشکلت چیه و جنینات چه گریدی تشکیل شدن ؟

من سن خودم هم بالاست، نظر دکترم اینه که وقتی اسپرم خیلی ضعیفه باید تخمک جوون و خیلی خوب باشه😊😊 

جنین ها هم برای دو تا پانکچره، اگر ذخیره خودت خوب بود نگران نباش🥰🥰ان شالله انتقال اول مامان میشی

سلام گلم خوبم شکر خدا شما خوبی؟  به من گفت شنبه آینده برم، نه عزیزم نگران نباش همه که علائم ند ...

من هیجی ندارم کاش منم داشتم میفهمیدم بعضی وقتا به عدد بتاهم شک میکنم میگم نکنه اشتباه شده

من آغاز روز 12 رفتم آز دادم 581بود پرسیدم تکرار کنم گف نه نیاز نیس برا روز 12 عددش خیلی خوبه

حالا ما بریم ایندفعه الان چن هفتمون هس؟تو سونو چیا دیده میشه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام به همه عزیزان .یه سوال داشتم دکتر همسرم آمپول سینال اف داده که هر نوبت ۱۲ واحد تزریق کنه آمپول بصورت قلمی هست و من تابحال استفاده نکرده بودم .من پیچ تنظیم عدد رو روی ۱۲ گذاشته و دکمه نارنجی رو فشار دادم تا صفر بشه نمیدونم درست تزریق کردم یا نه؟میشه راهنمایی کنین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من هیجی ندارم کاش منم داشتم میفهمیدم بعضی وقتا به عدد بتاهم شک میکنم میگم نکنه اشتباه شده من آغاز ر ...

🤣🤣🤣 عزیزم درد کشیدن رو دوست داری؟؟!! خدا رو شکر که هیچ دردی نداری ان شاالله تا آخرش هم همینطور خوب و بدون درد پیش بره برات عزیزم.

والا نمی‌دونم چند وقتمون میشه از روز انتقال حساب میشه یا از روی سونو، حالا اولین سونو که ساک حاملگی رویت میشه بعدش هم قلب جنین، ان شاالله اون موقع یکم دقیقتر معلوم میشه، اختلافش در حد یکی دو روزه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ما به خاطر مشکل همسرم میکرو کردیم، البته تو سیکل میکرو فهمیدم ذخیره خودم هم کمه، تا حالا چهار تا جنی ...

منم مشکلم همین اسپرمه خیلی ضعیفه 

فک میکردم گرید خوب باشه دیگه میگیره .. ایشالا با بسته آخرت مامان میشی حتما 

دکترت کیه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خداروشکر...همین که استرست رفع شده خیلی خوبه انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و به سلامت نینی و بغل ک ...

زی‌زی‌جان‌باردارشدی‌دوباره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم مشکلم همین اسپرمه خیلی ضعیفه  فک میکردم گرید خوب باشه دیگه میگیره .. ایشالا با بسته آخرت م ...

توکل بر خدا، نگران نباش، اگر فقط مشکل اسپرم دارید ان شالله همون بار اول میگیره🥰🥰🥰