2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
عاره دلم مونده پيشش ان شالله كه قمر بني هاشم،باب الحوايج مراد دلشووو بده

انشالله با دست پر میادهممون خوشحال میشیم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
روز انتقال ضخامتمو نگفت، آخرین بار همون روز ۱۰ سیکلم گفت ۷,۲ هست. نگران نباش عزیزم بالای ۶ رو میگن خ ...

مرسي از حرفات عزيزم

واقعا آروم ميكني آدمو😍

خدا حافظ نيني توو دلت باشه و بسلامتي بدنيا بياريش الهي🤲❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای مهربونم که در واقع باید بگم خانواده مجازی من که هیچ فرقی از لحاظ حس صمیمیت و مهربونی با خانوا ...

الهی به حق پنج تن همه چیز برات به بهترین شکل ممکن پیش بره

اصلا نگران نباش عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستای گلم جواب آزمایشم اومد. به دعای خیر شما عدد بتام ۴۷۱ هست شکر خدا. امروز روز ۱۳ انتقالمه، جنی ...

عالیه عزیزم، دکتر من تو امریکا میگه بعد از ۴ روز تکرار کنید و تو ایران میگفت بعد از دو‌روز

من روز ۱۱ بتام ۴۵۰ بود

روز ۱۵ هم ۱۶۰۰ بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام.مامانا؟شما ازوقتی که نتونستید روبه بالا بخوابید،شیافوچطوری استفاده کردید؟من روبه بالا میخوابم میزارم بعد به بغل میخوابم.ازوقتی که اینکارو کردم خیلی معذرت میخوام خارش میگیرم.بعد اینکه تاشب هم خارج میشه ازم.این طبیعیه؟لطفا راهنماییم کنید😿

روزی دوتا عزیزم با سه تا استرادیول و دوتا شیاف ویدونه آسپرین ویدونه اسیدفولیک 

روزی دوتا رو اصلا قطع نکرده برات ببخشید شما مشکل ایمنی دارید؟ من خودم سر خود روزی یکی خوردم امروز دکترم خدارو شکر خوب گوش داد بهم و گفت پرندزولون روزی یکی بخور نمیدونست بیست روزه میخورم😁😁😁

عالیه عزیزم، دکتر من تو امریکا میگه بعد از ۴ روز تکرار کنید و تو ایران میگفت بعد از دو‌روز من روز ۱ ...

ممنوووونم عزیزمممم، دکترم گفت نیاز نیست تکرار کنی شنبه آینده بیا برای سونو. حالا به نظرت خودم ۴ روز دیگه برم تکرار کنم؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

۳۹_ فریحا۷۴

۴۰_farinazzz

41_ زهرا بانو

۴۲_بیتاومهتا

۴۳_پروانه ۲۲

۴۴_favaliفاطمه

۴۵_محافظ

۴۶_صاحل۱۳۶۹

۴۷_نهالیم

۴۸_sarvesahi

۴۹_mairagg

٥٠_ شطرنجی

۵۱_shervin68

۵۲_محلا۲۰

۵۳_پونه۰۰

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام.مامانا؟شما ازوقتی که نتونستید روبه بالا بخوابید،شیافوچطوری استفاده کردید؟من روبه بالا میخوابم م ...

ببين خارشارو جدي بگير براي به حدي شديد شد كه كلا ورم كرد اون ناحيه افتضاحاا

ببين دكترت اگه صلاح ميدونه يمدت ركتال بزاري