2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

به به چه بی بی چک خوش‌رنگی ..مبارک باشه عزیزم مادر شدنت انشالله این بار سالم بگیری بغلت شیرش بدی بچه قشنگت 🥰🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مررررسی شما هم همینطور😍😍😍😘

مبارکه عزیزم..انشاالله سلامت بغلش بگیری🤗🤗🤗😍😍

روزی همه ی بچه های تایپیک باشه انشالله 

عزیزم شما یزد میکرو شدین؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام دخترای گل ومامانی عزیز مبارکتون باشه.مثبت شدین ان شاءالله بهترین روزهای زندگی روسپری کنید       خدا زیاد کنه نی نی های نی نی سایت رو.  ماشالله لا حول  ولا قوه الا بالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام ب همه سه شنبه هفته ی جدید انتقال منه منی ک سه بار ای وی اف ناموفق داشتم منی ک حدود سی یا چهل ب ...

عزیزم من برات آیت الکرسی خوندم الهی به حق شش ماهه کربلا این بار مادر شی و زندگیت پر از امید و شادی بشه🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
به به چه بی بی چک خوش‌رنگی ..مبارک باشه عزیزم مادر شدنت انشالله این بار سالم بگیری بغلت شیرش بدی بچه ...

ممنووونم عزیز دلم ان شاالله حاجت روا بشی 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیز دلم شما رفتین ازمایش؟ روز ۱۴ دوتا جنین انتقال دادن

هزاااران بار شکر عزیز دلممم، خدا برات به نیکی حفظش کنه و در کنار هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید.

بله عزیزم گفت عصر جوابش میاد، التماس دعااااااا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام نزدیک دوسال تو این تاپیکم با اشکاتون گریه کردم با خنده هاتون خندیدم با ازمایش مثبتاتون انرژی گر ...

قربونت برم. چرا میری اخه؟🥺🥺🥺

هنوز موعد آزمایشت ک نشده نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روزی چند تا پرندزولون میخوری

روزی دوتا عزیزم با سه تا استرادیول و دوتا شیاف ویدونه آسپرین ویدونه اسیدفولیک 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞