2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
مبارکت باشه عزیزم خدا برات نگهش داره  الهی قسمت همه دوستان بشه

ممنونم جاانم انشالله همه دامنشون سبز بشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنونم مهربونم بخدا دعاهای شما بود که مثبت شدم انشالله خدا نصیب همه بکنه  روز12بودم 581بود بتا ...

بعید می‌دونم نیاز باشه عزیزم به قدر کافی بالا هست برای این تایم ان شاالله هفته آینده بری برای سونو تعیین محل ساک حاملگی ولی بازم ببین نظر دکترت چیه ان شاالله بگه چند روز دیگه بری برای دیدن ساک حاملگی 😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا همش همه رو دعا میکنم انشالله خدا هیچکسو منتظر نذاره منی که کشیدم میفهمم انشالله شماهم به حاجتتو ...

عزیزم از صمیم قلبم بت تبریک میگم این لحظه رو نمیدونی چه انرژی مثبتی گرفتم ازت منم روز ۱۱ انتقالم الان انرژیت نابه برایرمنم دعا کن 

شما چندتا جنین داشتی عزیزم من دوتا سه روزه انتقال دادن بم بعد از پانکچرم

خدایا بزرگیتو‌شکر🙏🏻 و زنده باد علم 💕
@هانیلsآریل      عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم  ان شاء الله به زودی زود ...

عزیزم خدا حاجت دل پاکتو بده منم برم دکترم بیام مث شما به چله برمیدارم واسه بچه ها

میشه با دل پاکتون دعا کنین خدا واسم نگهش داره 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عه من ديدم بعد انتقال پاهامونو جمع كردن به پشت خابيديم گفتم شايد به پشت بهتره منم راستم همش يادم ميف ...

اون برا همون موقع بود الان هرطور راحتی بخواب ایشالااااااااا زود خبر خوش و بهمون میدی عزیزم😍😍😍😍 

ممنون عزیزم

عزیزم از صمیم قلبم بت تبریک میگم این لحظه رو نمیدونی چه انرژی مثبتی گرفتم ازت منم روز ۱۱ انتقالم الا ...

ممنونم انشالله شماهم مثبتی به حق پنج تن 

من یدونه پنج روزه بلاست داشتم

مرسی عزیزم.چون لاغرم گفتم..چربی شکمی هیچ ندارم..دیگه تا اخرش همون دور ناف میرنم.

نه عزیزم با خیال راحت بزن فقط دردت گرفت میتونی چندوقت روو بازو هم بزنی دوباره برگردی شکم😍نگران هیچی نباش جاش امنه

ممنونم انشالله شماهم مثبتی به حق پنج تن  من یدونه پنج روزه بلاست داشتم

ممنونم الهی که بارداری زیبا و سلامتی داشته باشی من چند روز پیش بیشتر علامتای پری مثل جوش صورتو حساس شدن سینه اومد سراغم اما الان فروکش کردن

خدایا بزرگیتو‌شکر🙏🏻 و زنده باد علم 💕
@هانیلsآریل      عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم  ان شاء الله به زودی زود ...

الهی دورت بگردم عزیز دلمممم، یه عاااااالمه تشکر و قدر دانی دارم گلم. امام زمان یاورت باشه الهی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خدانکنه ایشالا به همین ماه عزیز و مبارک اینبار مثبت میشین

انشالله به امید خدا واسم دعاکنیدماه دیگه قراره دوباره پانکچربشم تخمک زیادداشته باشم باکیفیت خوب 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
ممنونم الهی که بارداری زیبا و سلامتی داشته باشی من چند روز پیش بیشتر علامتای پری مثل جوش صورتو حساس ...

ببینین اصلا به علایم توجه نکنین اینو منی که تجربه کردم میگم من اونقد بی علامت بودم حتی دنبال دکتر میگشتم که شنبه وقت بگیرم دوباره برم شروع کنم 

اصلا اصلا اصلا به علائم توجه نکن عزیزم من هیچی علایم ندااارم همین الانشم باورم نمیشه

بی بی نزده بودی اصلا؟

نه یدونه گرفته بودم اونم خراب بود پخش شد