2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم ببین به غیر مواقعی که دختر نازت خوابه حرکاتشو زیر نظر بگیر یه چیز شیرین یا یه غذا بخور به ...

مرسی عشقم ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته و مشکلی نباشه و به وقتش گل پسر و بغل بگیری❤️😍 ببین حرکاتش خیلی محسوس کمتر بود که رفتی ان اس تی؟؟؟؟ مایع کم شده بود یعنی؟ من اصلا نمیتونم تشخیص بدم که کم شده یا نه ؟؟؟؟؟؟ شدتش کم شده بود؟ منم همینم وقتی راه میرم و نشستم کمتره وقتی دراز میکشم خیلی بهترو بیشتر میفهمم !! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

به به مباااارکا باشه❤️😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم عه پس میتونه ادم باوجود شیاف پری بشه شما باردارین الان؟

خواهش میکنم آره من هم شیاف هم امپول داشتم ولی پریود شدم ..نه عزیزم فعلا مامان نشدم قرار ماه بعد انتقال بدم..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم والا اگه چهرشنبه حساب بشه میشه روز چهارمم اما اگه حساب نشه میشه سوم،شما ضخامت آندومترتون چقد ...

من چون روز ۶ شروع کرده بودم روز ۱۳ ک سونو کرد ۷ و خورده ای بود و روزی ک قرار بود انتقال بدم ۸/۶ بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عشقم ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته و مشکلی نباشه و به وقتش گل پسر و بغل بگیری❤️😍 ببین حرکا ...

فدات بشم انشاءالله با دعای خیرت عزیزم

آره عزیزم من کلا مدل حرکتیش دستم اومده ولی از دیروز خیلی دقت کردم کلا کم شده بود حتی چیز شیرین میخوردم به زور حس میکردم امروزم کلا وقت سونو داشتم که رفتم سونو بیوفیزیکال دکترِ سونوگراف گفت تکوناش چجوریه گفتم والا خیلی کم شده از دیروز گفت الانم یه جور خوابه که اصلا تکون نمیخوره با این حال که کلی آبمیوه خورده بودم نمره سونورو داد ۶ از ۸ گفت برو یه ان اس تی بده بعد تو سونو هم زده بود آب دور جنین ۹ که رفتم بیمارستان تست آمینو شور گرفتن منفی بود خداروشکر 

حرکاتش ربطی به مایع دورش نداره ان اس تیشم خوب بود ولی دلیل کم تحرکیشو نفهمیدم 

فقط این سری دکتر سونوگرافی گفت رفتم ان اس تی دوبار قبل خودم حس کردم حرکاتش کم شده رفتم برام انجام دادن 

حرکاتشم تو ۱ساعت ۴تا اوکیه نگران نباش عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من صبح ساعت ۱۰ پریود شدم😔

عزیزم ۱ روز اینور اونور بخدا چیزی نمیشه انقدر خودتو اذیت نکن شما شنبه هم بری احتمال زیاد دکترت داروتو میده سیکلتو شروع میکنه نهایتش بعدِ چندروز ببینه ضخامتت خوب نرفته بالا دوز داروتو بیشتر میکنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزدلم ببین من احساس کردم بیشتر ضرباتش یکم یواشتر شده! توو ۱ ساعت و ۱۳ دقیقه ۱۲ بار تکون خورد ...

این خانم دکتر خیلی خوب توضیح دادن، دکتر خیلی خوبی هم هستند
https://www.instagram.com/reel/CczoRo9ujY4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
باشه ممنونم من كلااا همه چيز رو خيلي وسواسي مناسفانه عمل ميكنم اسيبشم خودم ميبينم سعي ميكنم يك ...

ایشالا که مثبتی و هشت ماه دیگگه زایمانته عزیزم اما یه سوال اینقد رژیم غذایی عجیب داری بنظرت تا کی مبخوای ادامه بدی؟ این غذاهای سرد و گرم واقعا نمیدونم چیه چرا اینقد بهش چسبیدید همگی عزیزانم دلبندانم جنین با چارتا قاشق غذا هیچ طوریش نمیشه و توی بارداری باید باید باید از همه انواع متنوع غذایی داشته باشید مگه میشه ۹ ماه میوه سبزی لبنیات نخورد که سرده؟ به خدا مغزم دیگه نمیکشه حداقل به اون طفل معصومای توووی شکمتون رحم کنید 

شمارو منشن کردم اما منظورم با همه س😁😉 خلاصه اینکه جنینی بخواد با یه قاشق مثلا فلان چیز از بین بره مطمئن باشید نمیمونه کلا ! الان من میگم فلان چیز و خوردم مثبت شدم یا خوردم منفی سدم مطمئن باشید اگه میخوردم یا نمیخوردم همین اتفاق میوفتاد!! لطفا خواهشا فکرتونو اینقد درگیر گرمی سردی فلان نکنید با دوتا قاشق خوردن هیچی نمیشه ازونورم باید تغذیه سالم و کافی داشته باشید. من خودم تا الان که اخر ماه هشت هستم همچنان تهوع دارم و واقعا ۳ ۴ ماه اول فقط با پاستیل زنده بودم!!! الان از بین رفت به خاطر پاستیل؟؟ نکنید اینکارارو قشنگای من😍😍

سلام مامانا یه سوال در چه صورت باید بریم ان اس تی بدیم‌؟؟؟؟حرکات جنین چه تغییری بکنه نیازه؟ و اینکه ...

عزیزم معمولا توو این هفته ها یه روتینی دارن بچه ها اگه ازون خارج شد و مثلا همیشه صبا تکون میخورد و الان نمیکنه اب سرد یا یه چیز شیرین یا حتی میان وعده (اگه دیابتی هستی) یا نور گووشی به شکمت بزن دراز بکش بعد از نیم ساعت ۴۰ دقیقه حرکت که کرد بشمار  توی دوساعت ۸ تا ۱۰ حرکت

لازم نیست ثانبه به ثانیه بشماری

حواستم باشه که ضربه ها جون دار باشه حس کنی کامل مثل روزای دیگه

انا جان نظرتون در مورد حموم کردن چیه تو برگه ایی به ما دادم نوشته تا ۳،۴ روز حموم نرید من امروز ۵ ان ...

عزیز دلم برو حموم رووحیه و انرژی خودت از همه چی مهمتره. وقتی بارداری هم نمیخوای یعنی بری؟؟ الان خب همونه دیگه بارداری 😍😍😍 فقط مثلا نیم ساعت تووو بخار داغ و حموم عروووسی نباش😂😂

سلام عزیزم بالاخره منم مثبت شدم واقعا معجزه خدا رودیدم عصری با اصرار همسرم رفتم آز دادم مثبته انشال ...

به به چه خبر خوبی مبارکت باشه عزیزم😍ایشالااااا به زودی خوش خبری برای بقیه دووستان

عزیزم مبارکه.  انشالله بارداری راحتی داشته باشی . خدارو شکر  . شما مسافت بین خونه تا مرکزی ...

ممنونم عزیزم قسمت همه منتظرا بشه الهی

حدودا35دقیقه اونجا یساعت کامل استراحت کردم بعدم اومدم خونه تا 3روزم زیر پاهام بالش گذاشته بودم که یکم بالاتر باشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
به به چه خبر خوبی مبارکت باشه عزیزم😍ایشالااااا به زودی خوش خبری برای بقیه دووستان

ممنونم عزیزم بله انشالله خبر خوش بقیه بچه ها رو ببینیم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞