2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
سلام کسی از فریز اسپرم اگه اطلاعاتی داره بهم بگه و اینکه هزینه ش چقدر میشه

واس ما سال ۹۹ 

یک و دویست گرفتن نمی‌دونم جدیدا چند شده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم ۱_ مامانو_سوفی ۲_ alaae 3_ هانیلsآنیل ۴ ...

عزیزم جا داشت اسم منم بنویس فاطمه هستم favali

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم ۱_ مامانو_سوفی ۲_ alaae 3_ هانیلsآنیل ۴ ...

اسم مدینه هم اضافه کن اگه جا داشتی

منم مهزیار بودم..زیر نظر دکتر نقاب.آزمایشا ایمنی انعقادی رو کامل برام نوشت که مشکلمو فهمیدم .

ا چه خوب الان  زیر نظر خودش باردارشدی؟با میکرو؟برا مشکلت سرم ivig و پردنی داد بهت؟

من اهوازم دکتر مهوش زرگر مرکز ناباروری مهزیار.اتفاقا دکتر دقیقی هست ولی خب نمیدونم چرا سهل انگاری کر ...

نترس خداااا بخووواد هموناروووهم ميگيره مثبت فك كن سوره الرحمن

حجرات

٧٠ تا حمد هديه به امام زمان بعد عصرش ٧٠ تا حمد براي سلامتي جنينت بخونًهر روز ايت الكرسي و ٤ قل براشون بخوووون حتمااا مثبت ميشي ان شالله

بچه هاي انتقال قبليم من كمردرد نداشتم اينسري از روز اول كمردرد و سردرد شديد دارم

عزیزم من هر دو دفعه داشتم، این دفعه حتی بیشترم هست، ان شاالله که نشونه خوش خبری باشه به حق این روزهای مبارک و عزیز 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ا چه خوب الان  زیر نظر خودش باردارشدی؟با میکرو؟برا مشکلت سرم ivig و پردنی داد بهت؟

اره عزیزم..سرم رو سه روز قبل انتقال زدم..البته الان دیگه تو بارداری زیر نظرش نیستم فقط تا هفته هشتم رفتم چون وحشتناک شلوغ شده..الان برا مراقبتا بارداری زیر نظر دکتر شجاعی که متخصص بارداری های پرخطره هستم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من بعد ۱۱_۱۲ سال انتظار یه نی نی چندماهه دارم. الهی معجزه و لطف خدا شامل همه بشه که میشه ان شاء الل ...

خدا رو شکر ❤️ خدا حفظش کنه 🙏🏻

عزیزم قبلا هم میومدی اینجا؟ من زیاد یادم نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم تا داروها قطع نشن پریود نمیشی انشالله خوش خبر باشی

آخه منکه علائمی ندارم نمیخواستم برم آزمایش میگم پریود میشم دیگه میفهمم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
برا من تقریبا برج هفت خریدم قرصو و درب قوطی بسته بوده تو کابینت گذاشته بودم نرفتم سراغش تا یکماه پیش ...

اگر تاریخ انتقضای روی قرص رد نشده بخور اشکالی نداره

هرچه بیشتر بخوری ازش بهتره

دکتر من گفته بود روزی ۶ گرم ال آرژنین که میشد روزی ۶ تا قرص

چون سختم بود گشتم پودر پیدا کردم

این مکمل هست و دارو نیست اگر تونستی بیشتر مصرف کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخه منکه علائمی ندارم نمیخواستم برم آزمایش میگم پریود میشم دیگه میفهمم

بی بی چک زدی تو خونه؟

به علائم نیست اصلا، اونهایی هم که علامتی دارن بخاطر حساس بودن بدنشون به پروژسترون هست

من همیشه از قبل از انتقال از وقتی پروژسترون شروع می کنم درد سینه داشتم، چه وقتی منفی شدم و چه وقتی مثبت شدم

نگران نباش، حتما تست بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️