2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به تاریخ انقضا نگاه کن من ال ارژین داشتم روش لک ونقطه نداشت

انقضا داره ولی نمیدونم خراب شده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
عزیزم برایه منم همونه میخورم ولی دونه ی زرد نداره سفیده دیگه نمیدونم قرص شما باز بوده چند وقت؟ روزی ...

برا من تقریبا برج هفت خریدم قرصو و درب قوطی بسته بوده تو کابینت گذاشته بودم نرفتم سراغش تا یکماه پیش ک دیدم لک زرد داره ..من قراره شنبه هیسترو بشم و سی ام پریود ک شدم دیگه میرم برا انتقال..ولی بهم گفتن باید شروع کنم ب خوذدن روزی یکی ال ارژنین

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
دکترت کی بوده که با وجود این آزمایش هیچ کاری برات نکرده.؟ 

من اهوازم دکتر مهوش زرگر مرکز ناباروری مهزیار.اتفاقا دکتر دقیقی هست ولی خب نمیدونم چرا سهل انگاری کرد اونم واسه من که تو  پانکچرم فقط دوتا جنین داشتم😓

سلام دوستان ..ممنون میشم منو راهنمایی کنید..من توی سیکل انتقالم ..مارک قرص ال ارژنین کدوم بهتره برا ...

چند روز قبل انتقال باید مصرفشو شروع کنی ؟ 

من هلث اید گرفتم خیلی خوبه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستان من همسرم آزواسپرمه مرکز ابن سینا تحت درمانه یک سال و نیم میشه.. همش آمپول مینویسن براش.. به نظرتون همون جا ادامه بده یا عوض کنه دکترشو؟  سراغ دارین دکتر عالی؟

دیدم که پوست تنم از انبساط عشق ترک میخورد!
من اهوازم دکتر مهوش زرگر مرکز ناباروری مهزیار.اتفاقا دکتر دقیقی هست ولی خب نمیدونم چرا سهل انگاری کر ...

منم مهزیار بودم..زیر نظر دکتر نقاب.آزمایشا ایمنی انعقادی رو کامل برام نوشت که مشکلمو فهمیدم .

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
@alaae         @مامانو_سوفی        @داداشمممم &nb ...

عزیز دلم چقد منتظر همچین جمله هایی بودم از خدا برات آرزو میکنم که هر چی آرزو داری بهش برسی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏