2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست

قرص خودم از اینه میخورم بنظرتون تاثیری داره یا مجدد بخرم و اینکه روی قرصا لک زرد افتاده این برا خود قرصه یا خراب شدن ..ممنون میشم منو از فکر و استرس دربیارید

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
راستی آنتی تایرو هم بالاست....  ایمنیم ظاهرا مشکل داری....  اما در کل اینا کنترل میشن مط ...

وااای خدا مثه اینکه خیلی مشکل جلو راهمه آنا جان حالا توصیه تو چیه عزیزم میشه لطف کنی بگی کلا چیکار کنم و به دکتر چی بگم.دکتر چرا با توجه به آزمایشاتم کاری نکرده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاجتت روا عزيزم مهتاب جون خودت كي انتقال دارب

من بعد ۱۱_۱۲ سال انتظار یه نی نی چندماهه دارم.

الهی معجزه و لطف خدا شامل همه بشه که میشه ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم ۱_ مامانو_سوفی ۲_ alaae 3_ هانیلsآنیل ۴ ...

۳۹_ فریحا۷۴

۴۰_farinazzz

41_ زهرا بانو

۴۲_بیتاومهتا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
امپول hcg از كجا پيدا كردي امروزم تعطيله چه كنم😢

داروخانه رامین میدان فردوسی زنگ بزن بپرس .شبانه روزی تعطیلات هم باز.من فرتیل اونجا پیداکردم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان ..ممنون میشم منو راهنمایی کنید..من توی سیکل انتقالم ..مارک قرص ال ارژنین کدوم بهتره برا ...

سلام گلم فرقی نمیکنه ولز فرتیل سی ام برای انتقال خیلی خوبه همه چی داره ال آرژین هم داره.

قرص خودم از اینه میخورم بنظرتون تاثیری داره یا مجدد بخرم و اینکه روی قرصا لک زرد افتاده این برا خود ...

عزیزم برایه منم همونه میخورم ولی دونه ی زرد نداره سفیده دیگه نمیدونم قرص شما باز بوده چند وقت؟ روزی چند تا میخوری به سلامتی کی انتقال داری

قرص خودم از اینه میخورم بنظرتون تاثیری داره یا مجدد بخرم و اینکه روی قرصا لک زرد افتاده این برا خود ...

به تاریخ انقضا نگاه کن من ال ارژین داشتم روش لک ونقطه نداشت

امپول hcg از كجا پيدا كردي امروزم تعطيله چه كنم😢

۲۹ فروردین شبانه روزی هست معمولا داره

۱۳ آبان هم سر بزن

و

کلا نرم افزار TTAC رو نصب کن. قسمت داروهای کمیاب سرچ کن و ببین چه داروخانه هایی رو پیشنهاد داده. دونه دونه زنگ بزن بپرس.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وااای خدا مثه اینکه خیلی مشکل جلو راهمه آنا جان حالا توصیه تو چیه عزیزم میشه لطف کنی بگی کلا چیکار ک ...

دکترت کی بوده که با وجود این آزمایش هیچ کاری برات نکرده.؟ 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
وااای خدا مثه اینکه خیلی مشکل جلو راهمه آنا جان حالا توصیه تو چیه عزیزم میشه لطف کنی بگی کلا چیکار ک ...

انشالله مثبت شدی زود برو یه دکتر بهتر تا بهت دارو بده..بخصوص آنوکسا رو.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝