2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
فکر کنم سریع میزنم تا وارد بدنم میشه میخوام جیغ بکشم از درد 

خیلی آروم بزن ، که مواد آروم وارد بدنت شه

شانسی هم هست ، بعضی وقتها جاش حساسه 

من بعضی وقتها از درد بالا پایین میپریدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون کامل هستن چون من احساس میکنم مشکل ایمنی انعقادی دارم که انتقال قبلیم منفی شد انتقال الانم رو ...

عزیزم پرتئین s پایینه همون پروتئین انعقادی میشه 

ایمنی هم یه فاکتورت بالا بود همون که برا تیروئیده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
والا هنوز که کاری نکردن که ببینم چطورن ..ولی اونجا مشخص شد دی اف ای شوهرم ۶۰ بعد اهواز واسه ما میزد ...

آهان انشاءالله عزیزم نتیجه مثبت بگیری

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم پرتئین s پایینه همون پروتئین انعقادی میشه  ایمنی هم یه فاکتورت بالا بود همون که برا تیرو ...

خب درمانش چیه عزیزم آخه من الان 11انتقالم هستم و دکتر فقط آمپول پروژسترون داده و شیاف و آسپرین واسترادیول و آ اس آ وکیوتن،بنظرت چیز دیگه هم باید میداد مثلا سرو آی وی آی جی و...

خانما کسی اعمال حمام چله رو بلده؟ اینکه اسم غسلش چیه و چکار باید کرد؟

سلام عزیزم

حمام چله یه رسم سنتی ایرانیه که لزومی هم نداره حتما انجام بشه تو نت جستجو کنی برات مطلب رو میاره یه رسمه فقط!!!!

اینکه موضوع شرعی یا واجبی باشه نه اینطور نیست

غسل و اینام نداره 

غسل نوزاد فقط موقع تولد هست 

غسل مادر هم که بعد از تمام شدن خون نفاس 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خب درمانش چیه عزیزم آخه من الان 11انتقالم هستم و دکتر فقط آمپول پروژسترون داده و شیاف و آسپرین واستر ...

خب این ازمایشارو قبل انتقال چک نکرد برات ؟ 

خودش نوشت برات ؟

سابقه انتقال منفی و سقط داشتی ؟ 

بیین درین حد میدونم برا پروتئین اس که پایینه آمپول انوکسا میدن ولی ایشالا بعد مثبت شدنتم میتونی شروع کنی و مشکلی نداره چون اسپرین داری . 

برا ایمنی معمولا پردنیزولون میدن و فک کنم برا سرم دادن باید سابقه انتقال منفی یا سقط باشه و آزمایشای تکمیلی نیازه و همینطور مشاوره دکتر غدد و ایمونولوژی 

خب درمانش چیه عزیزم آخه من الان 11انتقالم هستم و دکتر فقط آمپول پروژسترون داده و شیاف و آسپرین واستر ...

اخه تو آزمایش تیروئیدتم کم کاری داری یکم  ایشالا مثبت شدی حتما باید کنترل بشه 

فکر کنم سریع میزنم تا وارد بدنم میشه میخوام جیغ بکشم از درد 

من روز اول همسرم برام زد سرنگو برد عقب کوبید داخل ، بعد تازه هواگیری کرد ببینه خون نمیاد بعد سریع امپول و خالی کرد و محکم‌کشید ‌بیرون. خیییلی درد کرد کلی گریه کردم نه از درد ، فکر کردم هر روز اینجوریه 

از فرداش خودم زدم از نافت ۴ انگشت برو سمت پهلوها ، نیشگون بگیر اندازه ی گردو بعد آروم سرنگو وارد کن ( نبری دور بکوبی ) 

بعدش خیلی آروم تزریق کن زود خالیش نکن . بعدشم اهسته بکش بیرون سرنگو . 

امپولایی که من زدم اصلا کبود نشد . جایی که همسرم یکبار زد خداشاهده ۲۰ روز کبود بود 

راستی اگه تو در یخچال میزاری ، چند دقه بزار هم دمای بیرون بشه بعد تزریق کن وقتی سرده خیلی درد داره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات بشم نگران نباش حالا قشنگ یک ماه مونده اتاق دختری وتکمیل میکنی وکیفشو میبری  برا منم همون ...

مرسی از دعاهای قشنگت عزیزمی❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من روز اول همسرم برام زد سرنگو برد عقب کوبید داخل ، بعد تازه هواگیری کرد ببینه خون نمیاد بعد سریع ام ...

اره از این به بعد اروم میزنم خیلی سریع تزریق میکردم دوسه جاشم کبود شده ممنون از راهنمایین

سلام عزیزم حمام چله یه رسم سنتی ایرانیه که لزومی هم نداره حتما انجام بشه تو نت جستجو کنی برات مطلب ...

بله زده بودم تو نت همون چون بعضی جاها نوشته بود واجب نیست یا هر حا یجور نوشته بود خواستم اینجا از تجربه بچه ها بپرسم. مثلا یجا نوشته بود هفت تا کاسه آب بریزی یجا چلتا کاسه آب.... یجا غسل استحاضه گفته بود داره یجا گفته بود غسل نداره.

من هیچ غسلی تا الان برای نی نی انجام ندادم غسلش چی بوده؟ من نمیدونستم. خودم غسل نفاس رو روز ده انجام داده بودم  ولی برای نی نی هیچی نمیدونستم میشه بگی چیه غسلش و ایا الان میشه انجامش داد یا دیگه نمیشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت