2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
قربونتون برم ایشالا شما هم مثبت میشین من فقط پهلوهام تیر میکشید ولی من ببخشید ادرارمو نگه میداشتم ب ...

یعنی شمام هیچی علایم ندارین؟ درد سینه و تهوع و درد شکم اینا ندارین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتون بشم من😍😍😍😍 حالا خدا کنه شنبه هم مثبت بشه شرمنده تبریکا نشم🙈

نه بابا این چه حرفیه مثبت مثبتی تو 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
زیرشکمم یکم تا چندروز پیش احساس کوفتگی داشتم اونم فکنم مال انتقال بود 

درد سینه ندارین

نه بابا این چه حرفیه مثبت مثبتی تو 

ایشالا شماهم اگه منتظرشین مثبت شین

نه درد سینه ندارم ولی از بس دنبال علامت بودم همش سینه هام فشار میدم ببینم درد داره یا نه سینه چپم فشار میدم یکم دردم میگیره

دوستان گل سلام

هفته پیش ۳ روز استرادیول خوردم و  توی سیکل انتقال بودم به دلیل  دکترم رور انتقال نبود سیکلم انتقالم کنسل شد و ماما گفت شبی ۲ تا پروژسترون بخور تا ۱۰ شب ،شب ۷ که دیروز بود پریود شدم الان هم میگه روز سوم پریودی ال ای دی بخور اونم تا ۱۰ شب که پریودیت توی دستمون باشه که ببینم کی دکتر میاد که روز انتقالت مشخص بشه

حالا به نطرتون ال ای دی بخورم ضرر نداره واسه ۱۰ شب؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ایشالا شماهم اگه منتظرشین مثبت شین نه درد سینه ندارم ولی از بس دنبال علامت بودم همش سینه هام فشار م ...

ممنونم الان دعای شما زودتر میگیره لطفا واسه منم دعا کن مثلا بشم 

دوستان گل سلام هفته پیش ۳ روز استرادیول خوردم و  توی سیکل انتقال بودم به دلیل  دکترم رور ...

سلام خانمی طبق دستور مصرف کنید نه ضرری نداره پری تون تنظیم میشه برای سیکل انتقال.فقط هرشب سراغت مصرف کنید وفراموش نکنید .منم فراموش میکردم یا ساعتش دیرتر میشد لکه بینی پیدامیکردم شماهمون دستور احرا کنید خیر ان شاءالله.   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خداروشکر ایشالا که خوب باشین همیشه ❤️❤️❤️🤲🏻 منم تا هرسری اومدم برم برا خریداش نشد میخواستم‌ ۱۴ فر ...

فدات بشم نگران نباش حالا قشنگ یک ماه مونده اتاق دختری وتکمیل میکنی وکیفشو میبری 

برا منم همون ۳۸ هفته و ۳ ،۴ روز میشه زایمانم 

حتما حتما دعاگوتم عزیزم انشاءالله این روزای باقیمونده به خیر وخوشی بگذره وگل دخترتو بغل کنی وهرسری تو صورتش نگاه کردی احساس کنی خوشبخترین زن جهانی😍😘🤲🏻

انشاءالله قسمتِ تک تکِ دوستای گلم تو تاپیک 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم بعضی مراکز روزای تعطیلم هستن مرکز ناباروری مادر یزد که من میرم فقط جمعه تعطیلیشون بود رو ...

نه عزیزم تماس گرفتم تعطیلی ها نیستن اما خدا رو شکر الان دیدم چهارشنبه هستن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️