2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
عزیزم من سر زایمان قبلیم انجام دادم ولی اصلا هیچیش یادم نیست 😐🙈 بزنی توی نت فکر‌ کنم کامل بیاره ب ...

مرسی گلم ایشالله حاجت روا بشی. والا بسکه هر سایتی یجور نوشته این بود که اینجا هم گفتم بپرسم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم برات علامت زدم من تو شکم میزنم همیشه به سمت پهلوها یعنی فکر کن  یه خط فرضی از وسط ...

مرسی مامان سوفی مهربون....فردا با این روش میزنم.🙏🌹😘

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه هایی که انتقال داشتین لکه بینی هم دارین؟ 

من تابستون نداشتم مثبت شدم...این سری از روز هفتم تا روز یازده انتقال داشتم که یهو قطع شد ،بازم مثبت شد..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من تابستون نداشتم مثبت شدم...این سری از روز هفتم تا روز یازده انتقال داشتم که یهو قطع شد ،بازم مثبت ...

شما روز انتقال سرم داشتين؟؟ من نميدونم درست شنيدم يا نه وسط حرفاش دكتر گفت همون روز ميزنن برات سرم رو ميخام بدونم چه سرمي هستش

بنظرتون بهش ياد اوري كنم👀يا بدتر بخطا ميندازمشون

هميشه خدااا يسوال مزخرف ته ذهن من ميمونه عين خوره ميخورتم

من تابستون نداشتم مثبت شدم...این سری از روز هفتم تا روز یازده انتقال داشتم که یهو قطع شد ،بازم مثبت ...

خدا رو شکر عزیزم، به سلامتی زایمان کنی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اینجوری خیلی از ناف دور نمیشه؟؟؟

نه هیچ اشکالی نداره

من به دکتر نشون دادم گفت خوبه. فقط گفت کلا چند روز به راست و چند روز به چپ بزن، همه اش یه جا نزن که رگهای اون منطقه بهشون فشار نیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️