2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیشگون میگیری؟برای من دردش برای همون لحظه است.

عزیزم شما هنوز دور ناف میزنید؟ می دونید تا کی میشه تو شکم زد؟ من هفده هفتم ولی با ترس میزنم..پیش خودم میگم نکنه بره تو سر بچه

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سه شنبه انتقال دادم نمیدونم از فرداش حساب کنی میشه شش روز از سه شنبه حساب کنی میشه ۷ روز

از فرداش درسته که الان میشه روز ۶ انتقالت

مبارکت باشه 😍 انشالله عالی پیش بره

هرکسی فرقی داره برای بعضیا دیرتر نشون میده ولی من هربار مثبت بودم از همون روز ۶ بعد از انتقال بلاست هاله انداخت بی بی چکم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببخشید خانما امپول انوکسا میزنم دور نافم دوروز خیلی خیلی زیاد درد میگیره مال شمام اینجوره

یک کم برو سمت پهلوها، اونجا کمتر درد میاد. یعنی ۵-۶ سانت از نافت فاصله بده

خیلی هم آروم بزن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بزن تو پهلو عزیزم اونجا هم درددش کمتره هم از بچه دوره

پهلو  هم میشه زد؟ من فک میکردم فقط به اندازه پنج سانت با فاصله از ناف باید زد

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

سلام خانوما خوبین من میخواستم برای تعیین جنسیت برم آی وی اف کنم ولی بخاطر عوارض داروهاش و هزینش منصرف شدم نمیدونم چیکار کنم تو دوراهی گیر کردم میخوام به خدا توکل کنم و نذر حضرت ابوالفضل ع کنم انشالله خدا یه پسر سالم و صالح بهم عطا کنه خواهش میکنم شما رو به احترام این روزای عزیز قسم برام دعا کنین خدا دعامون برآورده کنه 😔😔😔و اگر راهی هست که بجز ای وی اف بهم بگین

پهلو  هم میشه زد؟ من فک میکردم فقط به اندازه پنج سانت با فاصله از ناف باید زد

ببین عزیزم برات علامت زدم

من تو شکم میزنم همیشه به سمت پهلوها

یعنی فکر کن  یه خط فرضی از وسط ران پا بیاد برسه به شکم، همونجا میزنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️