2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام دوست عزیز.میشه از تجربتون تو مام بگید؟ همسرتون هم همون روز ویزیت شد؟آزمایش داد؟ شماباکدوم دکتر ...

اره همسرم ازمایش داد ولی جوابش ۵ روز بعد اومد اینترنتی گرفتیم و پیش دکتر ویزیت انلاین نوبت گرفتیم واسه ۲۴ بهمون وقت داد یکماه بعد  ..خودمم سونو شدم دکتر برام عکس رنگی نوشت و قرص اوابوست ...ایشالا شوهرم دارو استفاده کنه که دوبلره بریم تهران ..من پیش میر سعید ویزیت شدم

سلام عزیزم، مباااارکه به سلامتی و دل خوش ان شاالله. گلم به عددش خیلی توجه نکن، مهم رشد بتاست، ۴۸ سا ...

عزیزم دکترتون کیه ؟دکتر میر سعید به من گفت برم ایمونولوژی مرکز خودش دکتر داره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم الحمدالله مام خوبیم خداروشکر بخوبیت  انشاءالله وزنش نرماله نبودم نگران نباش بعدِ بد ...

خداروشکر ایشالا که خوب باشین همیشه ❤️❤️❤️🤲🏻

منم تا هرسری اومدم برم برا خریداش نشد میخواستم‌ ۱۴ فروردین برم که دقیقا خورد به بیمارستان رفتنم‌🥲 

خیلی دیر شده همش میترسم آخرم نرسم 🤦🏻‍♀️

نه عزیزم منظورم اینه دکترم گفت تاریخ دقیق زایمانو ۳۶ هفتگیم بهم میده ازش پرسیدم نهایت تا کی نگه میدارین بچه رو ؟ گفت نهایت ۳۸ هفته و ۳،۴ روز سزارین میکنیم منم حساب کردم چون دکترم فقط ۲ شنبه و ۵ شنبه زایمان میکنه میشه یا ۱۶ یا ۱۹ خرداد ایشالا 🤲🏻 

خدا کمکمون کنه 🤲🏻❤️منو خیلی دعا کن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان کیا آنلاین هستن لطفا بیاید خیییییلی استرس گرفتمم امروز روز ۱۸ انتقالم .. یعنی دو روز بعد ...

سلام مبارکه تعیین جنسیت بودید عزیزم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکترتون کیه ؟دکتر میر سعید به من گفت برم ایمونولوژی مرکز خودش دکتر داره؟ 

من تحت نظر دکتر کوهسار نبوی هستم عزیزم.

والا نمی‌دونم متخصص ایمونولوژی دارن یا نه ولی توی لیست پزشکانشون نیست، باید بپرسی از دکترت. شما سابقه سقط مکرر داشتی عزیزم؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید فردا میتونم با ماشین برم ییرون یه نیم ساعت راهشه برم خونه مامانم 

بله عزیزم فقط با احتیاط رانندگی کن دست اندازها رو آروم برو ان شاالله که خیره

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قبل پریودی فقط یبار رفتم خراش رحم و دیدمش. بعدش روز دوم رفتم سونو روز دهم رفتم سونو بعدش پی ار پی ...

من فکر کردم دو باره . شروین جان من ۲۰ بهمن خراش انچام دادم اون موقع فکر میکرد انتقالم شاید فرش باشه که نبود ‌ به نظرت خراش تا چند ماه اثرش تو هندومتریوز هست ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم  من زایمان شهر خودم انجام میدم من تهران نیستم دکترم جورابلو

سلام مهگل جان خوبی چندروز پیش اومدی تو فکرم ولی هرچی به ذهنم فشارآوردن اسم کاربریت یادم نیومد نی‌نی گلت خوبه؟ میبینم دخترتوراه داری خوش قدم باشه عزیزم

آنا جان من که به گفته دکترم باید با این شرایط بار دار بشم منظورش این بود همه چیز اوکی هست یک ماه ونیم قبلشم هیسترو و خراش انجام دادم پس چرا امروز که 10 انتقالمه بی بی چکم منفی شد😢