2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها شماهم آنتی داکسی ۱۰۰ هر ۱۲ساعت داشتین؟ اسپرین۸۰.فرتیل.ایترادیول که البته از روز اول پری  آن شاءالله استرادیول و اپسرن میخورم.روز هفتم سونو دارم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه دوست داشتی در مورد تغذیه قبل و بعدت و استراحتت هم بگو یا این که کار خاصی کردی که بنظرت روی ...

من تغذیه خاصی نداشتم 

تخمک کشی هایپر شدم دوسیکل بعدم انتقال دادم

قبل انتقالم چندروز سیاهدونه و میخک و کوبیدم روزی یه قاشق چای خوری با عسل میریختم تو یه استکان چایی میخورم ولی زیاده روی نکردم ترسیدم گرمی بدتر شه دیگه غذا ها معمولی مثل همیشه خوردم

بعد انتقالمم روز بعدش که مرخص شدم نشستم تو ماشین یکم صندلی خوابوندم اومدم شهرم ۳ ساعت راه بود

بعد انقال روزی یه استکان نشاسته و روزی نصف اواکادو خوردم تا ۴،۵ روز نمیدونم تاثیر داشت یا نه درکل نه گرمی زیاد خوردم بعدش نه سردی

استراحتم من روز اول تو بیمارستانم همش میرفتم تو اتاقا دیگه پیش اونایی که انتقال داده بودن چون اتاقم تنها بودم میگفتن نباید ایقد راه بری ولی پرسیدم از پرستارا گفتن فقط دو ساعت اول مهمه اشکال نداره ولی کار خونه نکردم اصلا

من تغذیه خاصی نداشتم  تخمک کشی هایپر شدم دوسیکل بعدم انتقال دادم قبل انتقالم چندروز سیاهدونه ...

عزیزم خییییلی مبارکه انشالله بسلامتی بغلش کنی واقعا خوشحال شدم انگار برا خودمه 

منم امروز روز 9هستم یدونه بلاست بود مال من ولی هیچ علائمی ندارم 

شما میشه از علایمت بگی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام خانوما ، من شنبه پانکچر شدم ، امروز تماس گرفتم‌ گفتن که دو تا جنین با گریدA _دو روزه _۲ و ۵ سلولی در یه بسته فریز شد

جنین ۲ روزه مگه داریم ؟ ۲ و ۵ سلولی چطوره ؟

۱۲ تا تخمک داشتم که فقط سه تاشون بالغ بود، بقیه تخمکا نابالغ که گفتن گذاشتیم ببینیم بالغ میشن یا نه

من تغذیه خاصی نداشتم  تخمک کشی هایپر شدم دوسیکل بعدم انتقال دادم قبل انتقالم چندروز سیاهدونه ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم.. انشاالله خانم های دیگ که انتقال دادن هم بیان خبر مثبت شدنشون بدن 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم خییییلی مبارکه انشالله بسلامتی بغلش کنی واقعا خوشحال شدم انگار برا خودمه  منم امروز روز ...

قربونتون برم ایشالا شما هم مثبت میشین

من فقط پهلوهام تیر میکشید ولی من ببخشید ادرارمو نگه میداشتم بخاطر اونه بنظرم باسنمم که بخاطر امپولا درد داشت دیگه علامتی ندارم