2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ویتامین ها رو بخور ربطی به اون ایمنی نداره. 

باشه شوره جان میخورم توکل به خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله خیره. داروی خاصی خوردی؟ چند روز گذشت ؟ من از روز ۳ کمردردم شروع شد همون موقع که نی نی بدلم ...

دارو که پروژسترون و آسپرین و آنوکسا و استرادیول

روز چهارمم بود، الان شد روز پنجم، از عصر اینطوری شدم، دفعه قبل روز هفتم هشتم درد شدید گرفتم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نمی‌دونم آمپول یا نه شوره جان ..جواب درست حسابی نمیدن که ..خیلی اصرار کردم برای پردنیزولون گفت دکتر ...

نمی دونم عزیزم. ممکنه چیزی بدن باهاش تداخل داشته باشه مثلا من بخاطر قندم نباید میخوردم هیدروکسی کلروین میخورم

خدایا شکرت
نمی دونم عزیزم. ممکنه چیزی بدن باهاش تداخل داشته باشه مثلا من بخاطر قندم نباید میخوردم هیدروکسی کلرو ...

وای بخدا اینقدر گیج موندم نمی‌دونم چیکار کنم تو تایپیک دخترایی میبینم که اصن آزمایش ایمنی ندادن ولی پردنیزولون هم دارن و خداروشکر خیلیاشون مثبت شدن حالا من آزمایش هم دوتا فاکتورم کمی بالاست و بهم ندادن ..یعنی راهمم دوره نمیتونم پاشم بازم برم صحبت کنم مجبورم تا ویزیت بعدیم که بیست دوم صبر کنم قوربونت برم برام دعا کن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای بخدا اینقدر گیج موندم نمی‌دونم چیکار کنم تو تایپیک دخترایی میبینم که اصن آزمایش ایمنی ندادن ولی ...

پردنیزول هم کورتونه دگزا هم کورتونه میخوان چند بار تزریق کنی 🤔 کاش ازشون میپرسیدی. این داروها رو حتما با مشورت پزشک بخوری بهتره حتی شده شهر خودت یه دکتر ایمنی برو مشورت کن

خدایا شکرت
پردنیزول هم کورتونه دگزا هم کورتونه میخوان چند بار تزریق کنی 🤔 کاش ازشون میپرسیدی. این داروها رو حت ...

گفتن قبل انتقال بهت میدیم دگزا رو ..اگه اشتباه نکنم دو روز قبل انتقال یعنی انقدر هول میشم میام خونه میگم چرا نپرسیدم ..شهر خودمون دکتر ایمنی نداره اصن آزمایش های ایمنی رو باید بریم یه استان دیگ بدیم..کلا دست و بالم بسته است..

دارو که پروژسترون و آسپرین و آنوکسا و استرادیول روز چهارمم بود، الان شد روز پنجم، از عصر اینطوری شد ...

عزیزم از زیاد بخور منم اونجوری شدم اب خوردم بهتر شدم البته من از کمر به پایینم داشت میترکید اب زیاد خ‌وردم ووروزه خوب شد