2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم که اینقد خوب جواب دادی ان شا الله راحت مادر بشی     میخواستم بدونم کدوم دکتر ...

من انتقال اولم مثبت شد پیش دکتر نبوی ولی متاسفانه افت بتا داشتم و دفع شد 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من مام میرم، پیش دکتر کوهسار نبوی، جای دیگه نرفتم که بتونم مقایسه کنم ولی از مام خیلیییی راضیم ...

چقد خوبه ک اینقد رعایت می کنن مخصوصا رو رفت امد آقایون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من میخواستم بگم شروع کن چون دکترت می‌خواد یه دوره تخمدانت رو خاموش کنه تا دور بعد بتونه حداکثر ت ...

قربووونت برم عزیزم. ممنونم از لطفت❤️💕🌺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واله من یک بار دوتا خوردم بعد نتونستم بخورم یعنی یه روز خون داشتم چند روز لک کلا سیکلمو به هم زد به ...

پروانه جان شما همیشه ال دی میخوری ؟ ضرری نداره ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم هزینه پانکچر و انتقال و هزینه‌های جانبی سونو و دارو حدودا چقدر میشه

من پانکچر پارسال انجام دادم، عمل و داروها و ویزیت ها با هم حدودا ۳۰ تومن شد. انتقال اولم حدود ۱۰ تومن با هزینه ری فریزر، داروها و ویزیت هر انتقال هم حدود ۲,۵ . حالا برای هر شخصی ممکنه در حد دو سه تومن بالا پایین بشه.

ویزیت ۱۳۲

سونو ۴۷۰

سونو سه بعدی ۶۰۰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم سلام....  انشالله بهترینا منتظرته....  عزیزم به هر حال دارن یه کارهایی میکنن برات. ...

آره بررسی کردن و گفتن مشکلی نیست البته انتقال های قبلیم انوکسا و هپارین داشتم ولی منفی شده..

آنا جون من همسرم کرونا گرفت من کلا پیشش بودم هیچی رعایت نکردم ولی من نگرفتم کلا فکر میکنم بدنم ایمنیش زیاد میگم نکنه جنین هم پس میزنه یا از بین می‌بره سیستم بدنم ..ولی پردنیزولون ندادن بهم ..منم همش این سه تا جنین دارم ..مرسی از وقتی که میزاری عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من هم دو بار پی ار پی کردم هم gcsf زدن برام همه رو به فاصله دو روز دو روز نمیدونم چرا گفتن ن ...

ممنون مامان سوفی جون که انقدر خوبی و با دلسوزی اطلاعاتی که داری رو میگی انشاالله خدا دلت شاد کنه با یه بچه ی قشنگ ..من خیلی اصرار کردم ماما گفت باز دفعه بعد که اومدی به دکتر بازم بگو پس خودم میگم که حتما برام انجام بدن ..انگاری گفتن شاید تداخل داشته باشه ..مامان سوفی این دگزا چیه گفتن دو روز قبل انتقال میدیم؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آره گلم هایپر شدم واقعا تنها چیزی که شکمم باهاش کار کرد همون لواشکا بود اما من هنوزم از نفخ زیاد اذی ...

خدا خیرت بده دیشب خوردم .‌امروز کمی بهتر شدم .‌ولی از ظهر باز همونجور شدم اما دیگه گفتم تحمل کنم . اما اهسته هم راه میرم میگم روده هام کار کنن. چند وقت پیش پانکچر کردی؟