2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم همسرم آزو و قرار ماه بعد انتقال بدم به امید خدا ..قبلا سال ۹۵ یکبار تسه شده بود و اسپ ...

عزیزم اگه پیاممو دیدی جواب بده لطفا"

شما کجا انتقال دادی شوهرتون مادر زادی اینجوری شدن 

مثلا چیا بدم بخوره .خودت چی عزیزم مشکل داری آخه من خودمم ذخیره ام پایینه

راستی خیلی ممنونم که بهم دلگرمی دادی 

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
آره بررسی کردن و گفتن مشکلی نیست البته انتقال های قبلیم انوکسا و هپارین داشتم ولی منفی شده.. آنا جو ...

میگم این ویتامینها که میخوریم همشون روشون نوشته ایمنی بدن رو‌بالا میبرن یعنی برای ای وی اف ضرر داره چون ایمنی رو‌بالا میبره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره عزیزم والله به نظرم بهترین روش جلوگیری از همه ی روش ها عوارضش کمتره الان شش ساله میخورم

پرولاکتینت رو بالا نمیبره ال دی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میگم این ویتامینها که میخوریم همشون روشون نوشته ایمنی بدن رو‌بالا میبرن یعنی برای ای وی اف ضرر داره ...

سلام گلم نه ضرر نداره اونقدر ایمنی بالا نمی‌بره که ضرر داشته باشه  الان همه مکمل ها که مصرف میکنیم ایمنی بالامیبره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام بچه ها.کیا فرتیل سی ام مصرف می‌کنند.دچار سردرد یاضعف شدید نمیشید من از گرسنگی هلاک میشم نمیتونم روزه بگیرم اینقدر قندخون میوفته.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون مامان سوفی جون که انقدر خوبی و با دلسوزی اطلاعاتی که داری رو میگی انشاالله خدا دلت شاد کنه با ...

آمپوله ؟ یجور کورتنه ضد التهابه ولی صحبت کن پردنیزولون بهت بدن

خدایا شکرت
عزیزم اگه پیاممو دیدی جواب بده لطفا" شما کجا انتقال دادی شوهرتون مادر زادی اینجوری شدن  مثلا ...

عزیزم این جا چند نفر بودن با آزو اسپرم مادر شدن کاربر سارادلارام و شوره جان هم همسرشون ازو بود اگه اشتباه نکنم ..من دفعه اول یازده تا جنین تشکیل شد تبریز انتقال دادم که متاسفانه منفی شد همشون ..الان رفتم رشت مرکز خصوصی ..از الان هروز بهش ویتامین بده من به همسرم اسپیمن اس دی و ال کارنتین و ویتامین سی دی ای امگا سه و کیوتن و ژل رویال و کپسول که مشابه فرتیل اید بود و خرما و گردو کشمش ..خلاصه روزی ده تا قرص میدادم بهش ..خودم هم همه ی ویتامین هارو می‌خوردم و قرص اوابوست هم می‌خوردم ..خلاصه بگرد هر چی تقویتی هست بخورین هر دوتاتون .. انشاءالله که جنین های خوبی براتون تشکیل شه منم همش ترس این که اگه اسپرم نباشه چیکار کنم داشتم که خداروشکر داشت..من خودم هم هر دوتالوله هام بسته است و فیبروم دارم و ایمنی ام هم تنظیم نیست تیرویید هم دارم فقط امیدم به خداست که برام معجزه کنه..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
میگم این ویتامینها که میخوریم همشون روشون نوشته ایمنی بدن رو‌بالا میبرن یعنی برای ای وی اف ضرر داره ...

نمی‌دونم والا ..خوب بدن همه که یکی نیست یعنی خیلی ها قبل انتقال مکمل خوردن و میگن همون باعث مثبت شدنشون شده و خیلی ها هم هم ویتامین هارو خوردن هم پردنیزولون همراهش و مثبت شدن ..یعنی من خودم هم گیجم و نمی‌دونم ویتامین ها رو بخورم یا نخورم ‌.میخوای از آنا تورک بپرس 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها من تمام بدنم از درد داره منفجر میشه، انگار استخونام داره خورد میشه، چرا اااااااا ؟؟؟!!!!

ان شالله خیره. داروی خاصی خوردی؟ چند روز گذشت ؟ من از روز ۳ کمردردم شروع شد همون موقع که نی نی بدلم چسبید

خدایا شکرت
آمپوله ؟ یجور کورتنه ضد التهابه ولی صحبت کن پردنیزولون بهت بدن

نمی‌دونم آمپول یا نه شوره جان ..جواب درست حسابی نمیدن که ..خیلی اصرار کردم برای پردنیزولون گفت دکتر ژنتیک بررسی کرده میگ مشکلی نیست پس نمیدیم ..بنظرت سرخود بخورم؟