2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم  یه سوال داشتم.  منم اگه خدا بخواد میخوام برم تهران برای ای وی اف خودم  ش ...

خب کل پروسه رو منظورته؟

خب کلا توی هر سیکل باید ۶  و ۷ بار بری و برگردی

راهت به تهران نزدیک باشه موندن نمیخاد 

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟ واای الان میگیرم  یعنی ملین و شیافو همه چی استفاده کردم بازم نفخم هست ممنون عزیزم  ...

آره گلم هایپر شدم واقعا تنها چیزی که شکمم باهاش کار کرد همون لواشکا بود اما من هنوزم از نفخ زیاد اذیتم ولی یبوست ندارم دیگه

خدایا به امید تو....
سلام عزیزم اولین مراجعتون باید همسرت حتما باشه برایه تشکیل پرونده سه تا ۵ روزم تخلیه نداشته باشه تا ...

ممنون که جواب دادین راستش من دوتا دختر دارم .یکی هفت ساله یکی هم توراهی دارم .میخوام برای تعیین جنسیت برم .

مبرای این دخترم هم رژیم گرفتم هم ازمایش دادیم مشکلی نداشتیم میخوام بعد این که دخترم دنیا بیاد شروع کنم .ولی راهم به تهران خیلی دوره .به جاهای دیگه هم اعتماد ندارم .میخوام تا اون موقع اطلاعات جمع کنم .شما تهرانی ؟؟

عزیزم شما بارداری؟

بله باردارم 🙈 من خییلی عجولم هنوز دومیو دنیا نیاوردم به فکر سومیم 😅 دوتا دختر دارم میخوام برای تعیین جنیست ای وی اف کنم .بهد دنیا اومدن دخترم میخوام شروع کنم اگه خدا بخواد 

بله باردارم 🙈 من خییلی عجولم هنوز دومیو دنیا نیاوردم به فکر سومیم 😅 دوتا دختر دارم میخوام برای تعی ...

بهترین کاره مبادا دیرتر اقدام کنی من دختر کوچیکم امسال میره اول انقققققدر پشیمونم نگو کلی مشکل گرفتم در صورتی که سره بچه های قبلیم اصلا متوجه ی بارداریم نمیشدم ولی الان از خرداد ۹۹تو این راهم هیچی به هیچی حالا معلوم نیست کی جواب بگیرم

عزیزم منم همیشه دست و پاهام یخ هستش تا حدودی سردیجات و رعایت میکنم قند و کلا حذف کردم شیرینیجات و حذ ...

عزیزم در مورد خیار خوب منم نمیخوردم.... 

برای خلط پشت حلق نمیدونم برا شما علتش چیه اما به من دکترم گفته بود پیاز خام و سیر خام نخورم.... 

برا من از رفلاکس بود و پیاز و سیر خام میخوردم تشدید میشد..... 

من کلا سردیجات رو حذف کردم اما تقریبا یه سالی زمان برد یعنی یکی دو ماهه برا من جواب نداد بعد یه سال گرمی خوردن بهبود رو حس کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی شرایطمون مثله همه منم دوتا دختر دارم تو سیکل انتقالم من کرجم 

انشالله مثبت میشه ویه پسر خوشکلو تپلی دنیا بیاری عزیزم ..من سنندجم عزیزم اینجا هم انجام میدن ولی من میترسم کلی هزینه کنیم منفی بشه .تعریف تهرانو شنیدم که هم دکتراش خوبن هم مراکزش .شما تا الن چقد هزینه کردین ؟

انشالله مثبت میشه ویه پسر خوشکلو تپلی دنیا بیاری عزیزم ..من سنندجم عزیزم اینجا هم انجام میدن ولی من ...

من سر سام اول یه بار رویش کرج رفتم دکترش افتزاح بود زد تخمکو جنینو نابود کرد بعد اومدم ابن سینام حدودا تا الان با انتقال قبلم ۴۵ هنوز این انتقالم معلوم نیست با نرخ امساله چنده