2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله خیره.....  اتفاقا یادمه یه بار یکی از دوستان دقیقا روز دو انتقال دور از شما باشه ...

الهی بنده خدا، خدا رو شکر که بعد از یه مصیبت بهش شادی و آرامش رسید. ممنون گلم، بله همینطوره همه چیز دست خداست، منم واقعا تمام تلاشم رو کردم دیگه بقیش رو میسپرم دست خدا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم شکر خدا. اره روزای اخرشه دیگه. همسرم اصرار داشت دوباره شروع کنیم. برا همین دوباره دارو نوش ...

ای جااانممم، الهی که دیگه به آی وی اف نکشه و خودت طبیعی باردار بشی، مطمئنم که خدا زودی تمام زحماتت رو به خوشی برات جبران می‌کنه گلم 🌹

ممنون گلم، توکل بر خدا🙏🌹

عزیزم من تو مطب یه خانمی برام‌تعریف کرد که همون روز انتقال خواهر زادش دنیا اومده و این طفلی مجبور شده مراقب خواهرش باشه .‌گفت خواهرم فرداش مرخص شد و چون‌مامانم پا درد داشته کل کاراش با من بوده و مثبتم شده بود . انشالله خدا لطفشو شامل حالت میکنه و مادر میشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من تو مطب یه خانمی برام‌تعریف کرد که همون روز انتقال خواهر زادش دنیا اومده و این طفلی مجبور شد ...

ای جانم، خدا براش حفظش کنه، خوبه اینطوری تجربه بچه داریشم بالاتر رفته 😍

راستش من هم دفعه قبل هم ایندفعه واقعا حجم کارام ناخواسته بیشتر شده، نمی‌دونم حکمتش چیه اصلا اجتناب ناپذیره، منم از همون اولش سپردم به خدا، فقط هر نیم ساعت یک ساعت یکم دراز میکشم حداقل عذاب وجدان نگیرم 😜 حالا اگه خدا بخواد از فردا دیگه روال عادی روزمره میشه کارام.

الهی که تمام منتظران دامنشون به فرزندان سالم و صالح سبز بشه ما هم همینطور 🙏🌹

ای جانم، خدا براش حفظش کنه، خوبه اینطوری تجربه بچه داریشم بالاتر رفته 😍 راستش من هم دفعه قبل هم ای ...

آره دیگه . میگفت حتی یک درصد فکر نکردم که مثبت میشم . هیچکی نمیدونسته که این بنده خدا انتقال داده . 

عزیزم خدا بخواد بده میده . انشالله که جواب مثبتتو میزاری . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
کدوم دکتر برات دارو نوشت آلائه جان ؟ چیا نوشته ؟ انشالله اینبار موفق میشی

قربونت عزیزم. دکتر موسی پور نوشتن. واقعیتش هنوز نمیدونم چیا نوشته. چون نرفتم مرکز فقط کد ملی مونو گرفتن و اینترنتی نوشتن. فردا ان شاالله قراره برم بگیرم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من طب سوزنی رفتم نه جلسه ،قبل از عید میرفتم ولی از اونجایی که هر دفعه پانکچرم به بعد موکول میشه نفهم ...

عزیزم تو تبریز رفتی؟ هزینه اش چقد بود؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من مثلا رحمم سرد بود....  همیشه شکم و واژنم یخ بودن....  خونریزی پریودیم سیاه و تی ...

اناجون شما پریودی تون اخرشم با لک بینی تموم میشد؟

من ی بار طب اسلامی بود سنتی بود یادم نیس دقیق. رفته بودم. خانومه میگف اگه با لک بینی شروع بشه ینی رحم سرده اگه نه اولش نداشتی و اخرش لک بینی بود ینی رحم گرمه . من هردو رو دارم😁 گف طبع رحم تو مختلطه هر دو رو داره😂