2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
والا بچه من رفلاکس شدید نداشت یه دو روزی من با شیشه شیر بهش عرق نعنا با نبات میدادم به تجویز مادرشوه ...

مرسی عزیزم انشاله.

والا منم دوتا دکتر بردم . دختر من از اول همراه شیر مادر خیلی کم یک وعده یا نهایت دو وعده شیر خشک خورده اوایل برای اینکه شیر خودم کم بود و زخم شده بود سینم و یکم زردی داشت شیر خشک یکم بهش دادم بعدم سر بیقراریاش مجبور شدم بدم ولی دو سه روزه خیلی بد شده طفلی از بعداظهر به بعد تا ساعت یک دو شب اذیته انگار و سینمو خوب نمیگیره یعنی میگیره یکمم میخوره بعد میپیچه و قرمز میشه و دیگه نمیتونه بخوره حالا این از رفلاکسه یا کولیک نمیدونم دکتره میگفت کولیک نوزادی و تا سه ماهگی هم هست نهایت شیر خشکو عوض کرد که دیشب بهش دادم ببلاک ای آر که اصلا انگار باهاش سیر نمیشد فک کن سه بار مجبور شدم پشت هم بدم و همچنان گشنه بود و نمیخوابید آخر همون آپتامیل که از اول بهش داده بودمو مجبور شدم بدم و با اون خوابید قشنگ.

خیلی سخته خیلی از اینکه نمیدونم چشه و باید چکار کنم خیلی ناراحتم.

بیشتر میتونه تو خواب که چشاش بستس سینمو بخوره و گریه و بیقرار نشه مثلا شب تا صبح که دو سه بار بیدار میشه اونموقع با همون چشای بسته قشنگ سینه میخوره و میخوابه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

[QUOTE=234989920]خب اینجور که بوش میاد من کلا قرار نیست یکمی استراحت داشته باشم 🙁 ظهر به همسرم گفتم یکم ریواس بگ ...[/QUOTE

ان شاالله که مثبت میشین😍😍 خیلی به خودتون فشار نیارین و دوسه روز اول استراحتتون بیشتر باشه بقیه اش حالا خواستین روال عادی زندگی رو کمی سبکتر پیش بگیرین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا  امروز خیلی  گریه کردم برا اینکه منی که طاقت دیدن ناامید شدن دیگران  نسبت ب ...

کاملا درکتون میکنم منم هفته گذشته حس و حال شما رو داشتم و همش گریه ام میگرفت ولی ان شاالله امسال همگی نتیجه میگیریم و به آرزومون میرسیم  😍🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مامان گلا کسی بیدار هست؟ من الان چندساعته درد پریودی تو کمر وزیر دل دارم مثل وقتی که میخام پریود شم ...

عزیزم بهتر برین بیمارستان تا خیالتون راحتتر بشه .ان شاالله که چیز خاصی نیست و نی نی به موقع میاد بغلتون 😍 

مامان گلا کسی بیدار هست؟ من الان چندساعته درد پریودی تو کمر وزیر دل دارم مثل وقتی که میخام پریود شم ...

عزیزم رفتی دکتر؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
موقع تزریق اره. خیلی میسوخت ولی دردش زود میرفت. اون اوایل ک رسما اشکم درمیومد🤧😅

من هم موقع تزریق درد میگیره هم تا حدود ده دقیقه بعدش، البته سوزش نداره درده قشنگ

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تاریخ بهم بده من لحظه شماری میکنم برای اون روز عشقم.الهی دلمونو شاد کنه خدا و عیدی فطر بهت بده،🤲🤲❤ ...

رفتم آزمایش حتماااا خبر میدم عزیزم، ممنون از همراهی و دعای خیرت گلم، ان شاالله شما هم خوش خبر باشی 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره میدونم نیلو توییییی عکستو ورداشتی من قاطی کردم بخدا شک داشتم که تو باشی آخه من اون طوری میشناختم ...

قربونت برم

نمیدونستم عکسم حذف شده

تمام امیدم به خدا و ائمه ست

ممنون برا دعای خوبت در حقم 

خدا کوچولوهاتو برات نگه داره🥰🥰🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم دی اف آی بی تاثیز نیست....  ممکنه شرایط بدتر شده باشه....  تغذیه ش رو اصلاح کنه... ...

یه مدت دما بدنش خیلی بالا رفته خدا کنه پایین بیاد ...من پریود شدم الان ۸ روز همش لک دارم قطع نمیشه تازه سونو شدم مرکز مام گفت یه کیست خیلی ریز داری بعد گفت نه پوسته دارو نداد