2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام خانمی راستش منم بهش فکر کردم .گفتم تلوزیون وسریال میبینم هفتهداول بیشتر استراحت میکنم .کتاب میخ ...

سلام عزیزم ممنون جواب دادی 

منم فیلم رو گذاشتم تو برنامه،،،

شما کی انتقال میدی ‌؟ 

خدایا به امید تو....
اره واقعا  امروز خیلی  گریه کردم برا اینکه منی که طاقت دیدن ناامید شدن دیگران  نسبت ب ...

انشالله که دوست عزیزم خدا به زودی برات جبران میکنه و جواب اشکاتو با داشتن فرزندان سالم و صالح میده گلم. 

کاملا احساست رو درک میکنم ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان گلا کسی بیدار هست؟

من الان چندساعته درد پریودی تو کمر وزیر دل دارم مثل وقتی که میخام پریود شم همش درازکشم ولی همچنان هست زیاد نیست ولی هست مدام بعدم الان انقباض دارم که این انقباضو تقریبا هرشب دارم بدون درد چیکار کنم برم بیمارستان یعنی؟

هرازگاهی حالت تهوعِ خفیفم میاد ومیره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
متاسفانه هایپر شدم. خیلی درد اذیت میکنه. دکتر دارو بهم نداده. فقط دوغ و تخم مرغ میخورم. راه دیگه ای ...

سلام اگه درد شکم دارید حتما باید دارو مصرف کنید با دکترتون درمیون بذارید 

منم هایپر شده بودم ولی کلی دارو در کنار رژیم غذایی بهم دادن و گفتن اگه درد زیادی داشتی مراجعه کن بخش ناباروری بیمارستان

خدایا به امید تو....
خب اینجور که بوش میاد من کلا قرار نیست یکمی استراحت داشته باشم 🙁 ظهر به همسرم گفتم یکم ریواس بگ ...

ان شاالله که خدا به دلت نگاه کنه و دامنت رو سبز کنه عزیزدلم 

خدایا به امید تو....
دوستان گلم که آنوکسا استفاده کردین، شما هم موقع تزریق و تا چند دقیقه بعدش درد شدید داشتید؟

موقع تزریق اره. خیلی میسوخت ولی دردش زود میرفت. اون اوایل ک رسما اشکم درمیومد🤧😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی ناراحت شدم شنیدم جنینات ازبین رفتن  چه قدر غصه ضخامت و خوردی

قربونت برم عزیزم. شرمنده ناراحتتون کردم حلال کنین😘❤

اره الکی الکی کلی غصه ضخامتو خوردم🤧😂

دعا کن عزیزم این دفعه زحماتمون هدر نره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه اشتباه نگم اسمشو قرص گابریل یه همچین چیزی بود برو دکتربرات بنویسه من همیشه دو سه روز مونده به تخ ...

کابرگولین رو میگین؟

مامان گلا کسی بیدار هست؟ من الان چندساعته درد پریودی تو کمر وزیر دل دارم مثل وقتی که میخام پریود شم ...

ماشالاجون عزیزم کاش میتونستم کمکی بکنم ولی متاسفانه تجربه و علمشو ندارم. ان شاالله بچه ها زودی بیان کمک بدن

مامان گلا کسی بیدار هست؟ من الان چندساعته درد پریودی تو کمر وزیر دل دارم مثل وقتی که میخام پریود شم ...

دوستم اگه همسرت هست برو بیمارستان خواهرشوهر قبل سقطم بهم گفت توی ماهای بالا وقتی کمر درد و درد پریودی داشتی رو باید حتما جدی بگیری. انشالله که چیزی نیست و به موقعه نی نی نازتو به دنیا میاری. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم کاش بیای خبر بدی از خودت

سلام عزیزم ممنون جواب دادی  منم فیلم رو گذاشتم تو برنامه،،، شما کی انتقال میدی ‌؟

دقی مشخص نیست الان توسیکلم تانیمه ماه پانچکرکنم چند روزبعدش هم ان شاءالله انتقال نی نی هام.امیدم فقط به خودش هست که حتمانظر کرده به حق این شبای عزیز  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام عزیزم

نمیدونم چه کردی، ولی اگر هنوز نرفتی برو بیمارستان، درد پریودی مداوم تو ماه بالا میتونه نشونه انقباض زودرس باشه

برو nst بده که اگه لازمه دارو بدن جلو انقباض رو بگیرن

خوب پس طب بدنت گرمه .متعادل رو به گرمی بخور. تا روز تخمک کشی

نه طبعم سرده ولی بدنم چندسالی هست کهیر میزنه. دکتر میگه ماله اضطراب هست.  

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
دور از جونش بالا میاره ؟ البته همه ی بچه ها اینو دارن ولی  بچه های رفلاکسی با جهش بالا میارن . ...

با جهش نه ولی گاهی شیر بالا میاره به ارومی. دل درد و نفخ که داره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت