2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من کیست داشتم . به دکترت اطمینان کن .

من کیست ندارم ،از این نگرانم که دو ماه بخورم ذخیره رو کمتر کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم من امروز پریود شدم و باید داروهامو این ماه شروع میکردم ولی کار مهمی واسم پیش اومد این ماه ...

انشالله عزیزم امسال جبران پارساله تلخمون بشه ودوتامون نتیجه بگیریم والله منم سه روزه دوفاستونمو میخورم گفت ده روز بخور از ۱۵ پریودی بعد اول تا سوم پریودیت بیا     ببینم کی بعد از قطع دوفاستون پریود میشم به نظرت چند روز طول میکشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کیست ندارم ،از این نگرانم که دو ماه بخورم ذخیره رو کمتر کنه 

عزیزم ال دی تخمدانو خاموش میکنه مانع تخمک گزاری میشه تا اونجایی که من شنیدم پس فکر نکنم رو زخیره اثر بزاره چون تخمکی ازاد نمیشه که زخیره رو کم کنه

عزیزم ال دی تخمدانو خاموش میکنه مانع تخمک گزاری میشه تا اونجایی که من شنیدم پس فکر نکنم رو زخیره اثر ...

خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی ، یعنی اون دو ماه پشت سر هم که کلا آزاد نمیشه ؟ 

نه نمیشه من پیشه دکتر رفتم برایه جلوگیری مطمین اون برام اینو توضیح داد

ممنون از توضیحاتت پروانه جان 

ممنون عزیزجان انشاالله نصیب خودت بشه همچین حسی اصلا فکر نکن بعیده ها یه روزی منم مثل شما فکر میکردم ...

عزيزم چقد جالب داستانت خيلي خوشحال شدم برات خدا حفظ كنه برات نيناي نازتو😍😍منم توو فاميلمون همچين چيزي ديدم و كلي خنديدم گفتم مگه ميشه الان واقعا فعميدم ك خدا بخواد ميشه😅😍

من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

وای خدایا😍😍😍😍چقدر خوب چه معجزه قشنگی

خیلی خیلی مبارکه😍😍😍😍😍ان شاالله قدمش پر خیر و برکت باشه براتون

ان شاالله همه منتظرا ازین سوپرایزا بشن☺☺☺

دختره یا پسر؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم، الهی که قسمت تمام منتظران بشه 🙏🌹 خب خدا رو شکر که خانواده همسرت فهمیده هستن دیگه ...

انشالله خدا به شما چندقلو بده یهو باهم بزرگ میشن،،تازه دوقلو شیرین ترم هست😃😊