2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزيزم چقد جالب داستانت خيلي خوشحال شدم برات خدا حفظ كنه برات نيناي نازتو😍😍منم توو فاميلمون هم ...

😂😂😂😂 ممنون عزیزم انشاالله خدا نصیب خودت بکنه به حق همین روزای مبارک و عزیز...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه هایپر شدم. خیلی درد اذیت میکنه. دکتر دارو بهم نداده. فقط دوغ و تخم مرغ میخورم. راه دیگه ای ...

خیار شور هم بخور عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
متاسفانه هایپر شدم. خیلی درد اذیت میکنه. دکتر دارو بهم نداده. فقط دوغ و تخم مرغ میخورم. راه دیگه ای ...

مگه میشه هیچی نده چطوری تحمل میکنی!!! به ما هم مسکن قوی دادن هم یه قرص که برای کم کردن علائم هایپر بود...مسکن بخور اشکالی نداره ماهم خوردیم چون دردش غیرقابل تحمله و البته سعی کن مایعات یعنی آبمیوه و اینا و چیزایی که پروتئین زیاد دارن بخور زودتر خوب میشی من تا چند روز غذام کباب بود و دوغ روزی دو سه تا بطری دوغ میخوردم...

اره عزیزم سیکل کوتاه ال دی و سینافکت نداره منم انتقالم با سیکل کوتاه بود فقط استرادیول داره و پرژست ...

انتقال قبلیت یا الان؟ منم اینبار کوتاهه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان به امید خدا سیکل بعدی انتقالم هست اگر کسی توصیه ایی داره ممنون میشم کمک کنه🙏 خانم هایی ...

سلام خانمی راستش منم بهش فکر کردم .گفتم تلوزیون وسریال میبینم هفتهداول بیشتر استراحت میکنم .کتاب میخونم بادوستام حرف میزنم.سعی میکنم کمتر بهش فکرکنم.از استراحت وغذا خوشمزه لذت ببرم بعدشم برم پارک نزدیک خونه کمی صبحا راه برم.    خدا خودش کمک کنه فقط مثبت بیاندیشیم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

مبارک باشه زی زی جون

چقدر قشنگ😍😍😍 خداروشکر 

چی بهتر از این آخه😍😍🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مگه میشه هیچی نده چطوری تحمل میکنی!!! به ما هم مسکن قوی دادن هم یه قرص که برای کم کردن علائم هایپر ب ...

مبارکت باشه چه عالی 🎉 سلامت باشن هر دو نی نی هات

شما بودی سه قلو داشتی و ریداکت کردی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

خب اینجور که بوش میاد من کلا قرار نیست یکمی استراحت داشته باشم 🙁

ظهر به همسرم گفتم یکم ریواس بگیر خیلی دلم میخواد، بعد رفته کل بازار روز رو جمع کرده آورده خونه 😭😭😭

یعنی باورتون نمیشه حدود ۳۰, ۴۰ کیلو صیفی و سبزی و میوه جات گرفته، دقیقا از ۱۲ ظهر تا الان سر پام تا اینا رو بشورم و جمع و جور کنم، یعنی یه چیزایی گرفته که خودشم نمیدونه به چه دردی میخوره فقط به خیال خودش گفته من تقویت بشم 😐😕

دفعه قبل هم پس فردای انتقال یه عالمه مهمون برام اومد از صبح تا آخر شب سر پا بودم، این دفعه از فردای انتقال شروع شده کارام، من بجای فعالیتهای معمولی روزمره دقیقا هر سری فعالیتهای غیر معمول خارج از روزمرگی دارم 😅😅😅

فقط وسطای کار که دیگه پاهام داشت می‌شکست به خودم اینجوری دلداری دادم: گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله خدا به شما چندقلو بده یهو باهم بزرگ میشن،،تازه دوقلو شیرین ترم هست😃😊

عزیز دلم خیلی بهت تبریک میگم🥰🥰🥰

چه سورپرایز شیرینی😍😍😍

خیلی خوشحال شدم عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مبارکت باشه چه عالی 🎉 سلامت باشن هر دو نی نی هات شما بودی سه قلو داشتی و ریداکت کردی؟

ممنون عزیزم لطف داری انشاالله قسمت خودت بشه مامان سوفی عزیز😍بله خودم بودم😊

من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

ای جانممم 😍😍 خدا حفظشون کنه 😍😍چه معجزه دوست داشتنیه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...