2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

ای جااانم مبارکه 

چه جالب نوزده هفته متوجه نشدی 

بچه اولتون چند ماهشه ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مطمئنی دو سی سی آخه شیشه از سی تا سیسی هست اها شاید شصت میشه منظورت فهمیدم اونور شیشه هم آخه عدد یک ...

آره عزیزم‌منظورم‌همون شصت بود . شید خشک Ar برای بچه های رفلاکسیه . اگه رفلاکس نداره بهش ar نده .‌خودت چیزای نفاخ نخور . ترشی و ادویه های تند اصلا نخور 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم سیکل انتقال کوتاه با استرادیول چه فرقی با سیکل بلند داره؟ فقط یه ماه ال دی و سینافکت رو ن ...

اره عزیزم سیکل کوتاه ال دی و سینافکت نداره منم انتقالم با سیکل کوتاه بود

فقط استرادیول داره و پرژسترون

از صمیم قلبم میگم مبارک باشه عزیزم، فقط ماها قدر اینجور بارداری ها رو میدونیم، حرف مردم هم که همیشه ...

ممنون عزیزجان انشاالله نصیب خودت بشه همچین حسی اصلا فکر نکن بعیده ها یه روزی منم مثل شما فکر میکردم یادمه وقتی مامان سبحان اومد گفت بچه سومش و طبیعی حامله شده مث بچه دومش آخه بچه اولش آی وی الی بود،، گفتم آخی چه خوب یعنی میشه منم یه روزی همچین حسی و تجربه کنم ببین خدا چقد مهربونه این حس و به منم چشوند حتما برا شمام کنار گذاشته از این غافلگیریا😍😍

آره عزیزم درست میگی واقعا اتفاقا شوهرمم میگه همونایی که هی دلسوزی الکی میکردن که آخیییی اینا چرا بچه دار نمیشن و اینا، همونا الان میگن وااای با یه بچه کوچیک و بدون خونه یه بچه دیگه میخواستن چیکار چرا بیشتر مراقب نبودن و این حرفا حالا هی بگو پیش اومد و خدا خواست مگه حالیشون میشه...البته یه چیزی و میدونم که پدرشوهر مادرشوهرم و خواهرشوهرام خوشحال میشن از این اخلاقام ندارن که چرت و پرت بگن😊

سلام عزیزم من یک ماه قبل بهم میدادن

من دکتر توی پرونده نوشته ال دی به مدت ۲ ماه که اگه ۲ ماه استفاده کنم باید بعد از سه ماه برم برای پانکچر اما بعد گفته برای پانکچر هم دو‌ماه بعد بیا ، میگم نکنه اشتباه شده باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جااانم مبارکه  چه جالب نوزده هفته متوجه نشدی  بچه اولتون چند ماهشه ؟

سلام طوطیاجان من اون موقع که باردار بودم خیلی برات دعا میکردم خداروشکر مثبت شدی ولی تازگی متوجه شدم مجبور شدی سقطش کنی😢انشاالله خدا خودش یه نی نی جای اون عزیز دلت بهت هدیه کنه دلت شاد شه....نه متوجه نشدم میگن گسی و مسخره نکنید سرتون میاد من یه بنده خدایی رو قدیما مورد تمسخر قرار دادم که چطور پنج ماه حامله بوده نفهمیده واقعا الان خودم همون اتفاق برام افتاده هرکی بفهمه بهم میخنده تازه اون بچش اولش خیلی کوچیک نبود مث من...

کوچولوی من دیروز ۱۱ ماهش تموم شد...

سلام عزیزم من یک ماه قبل بهم میدادن

تا اونجایی که اطلاع داری اصلا ممکنه قبل پانکچر دو ماه بدن ؟ فکر میکنم اشتباه شده 

من دکتر توی پرونده نوشته ال دی به مدت ۲ ماه که اگه ۲ ماه استفاده کنم باید بعد از سه ماه برم برای پان ...

منم دو ماه خوردم ال دی . بعد پانکچر شدم‌. البته من اوضاع همسرم‌خوب نبود مکمل براش نوشت گفت تا همسرت رو به راه میشه .‌توام‌ال دی بخور 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم دو ماه خوردم ال دی . بعد پانکچر شدم‌. البته من اوضاع همسرم‌خوب نبود مکمل براش نوشت گفت تا همسرت ...

خودت مشکل نداشتی ، چه عجب ال دی داده بود ،به من به خاطر ذخیره کم داده مشکل دیگه ای نداشتم

ممنون عزیزجان انشاالله نصیب خودت بشه همچین حسی اصلا فکر نکن بعیده ها یه روزی منم مثل شما فکر میکردم ...

ممنون عزیزم، الهی که قسمت تمام منتظران بشه 🙏🌹

خب خدا رو شکر که خانواده همسرت فهمیده هستن دیگه بقیه که اصلاااا مهم نیستن 😁😜

خواهر شوهر من خودش پزشکه اما سه تا بارداری شیر به شیر داشت که بچه دومش سقط شد ولی دو ماه بعد باز حامله شد، همشونم ناخواسته بود، همه میگفتن وای میخواد چیکار خوبه حالا خودش پزشکه بیسواد نیست جلوگیری رو بلده و این حرفا ...

الان که بزرگتر شدن انقدر شیرین شدن با هم بازی میکنن و سرگرم هستن، انقدر هوای همو دارن و همدیگه رو دوست دارن که آدم کیف میکنه. خدا تمام فرزندان رو برای والدینشان حفظ کنه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام طوطیاجان من اون موقع که باردار بودم خیلی برات دعا میکردم خداروشکر مثبت شدی ولی تازگی متوجه شدم ...

مرسی عزیزم 

واااای چه خوب که اینجوری باردار شدی انشاالله سالم باشن هر دو نی نی هات 

واسه منم دعا کن عزیزم 

سلام عزیزم تو چه مرحله ای هستی انتقالت کی میشه

سلام عزیزم من امروز پریود شدم و باید داروهامو این ماه شروع میکردم ولی کار مهمی واسم پیش اومد این ماه نمیخورم میزارم ماه بعد 

شما چیکار کردین ؟