2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
اره دکترشم نهایت پیشنهاد داد که شیر خودمو بدوشم در مواقع ضروری ولی از درد و دردسر نگهداریش تا الان ا ...

بعضیا وقتی نوزاد خیلی کوچولوئه با سرنگ میدن یا با قاشق چایخوری ولی باید حواست باشه نپره تو گلوش

اما بزرگتر که بشه به سینه عادت کنه هر دو رو میخوره

بعضی شیشه ها هم سرشیشه شون شبیه سینه هست و گرده و سرش کوچیکه، با اونها هم میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل انتقادی میشه و درمانش آسپرین و آمپول آنوکسا هست

سلام حالت خوبه میگم من سینه ام که فشار میدم یکم ترشح داره فک کنم پرو لاکتینم بالاس .خودشون چک میکنن قبل از انتقال؟؟؟سری قبل که انتقال دادم یادم نمیاد چک کرده باشن؟

سلام حالت خوبه میگم من سینه ام که فشار میدم یکم ترشح داره فک کنم پرو لاکتینم بالاس .خودشون چک میکنن ...

خودت یاد آوری کن بهشون ممکنه یادشون بره بگو سینم ترشح داره آزمایش پرولاکتین بده چون اگه بالا باشه باعث منفی شدن میشه

خودت یاد آوری کن بهشون ممکنه یادشون بره بگو سینم ترشح داره آزمایش پرولاکتین بده چون اگه بالا باشه با ...

وگرنه عقب میندازن انتقال رو درسته؟نمیدونم دوره درمانش چند وقته و الا فردا برم ازمایش بدم یه ده روزی مونده تاپریودیم و شروع دوره انتقالم

عزیزم درمانش بستوی به طبع بدنتم داره....  من چون طبعمم سرد بود و رحمم سرد بود کلا فقط گرمی خور ...

خیلی ممنونم از اینکه جواب دادین من نمیدونم طبعم چیه ولی این علامت ها رو دارم همیشه به خصوص شکم و زیر شکمم که همش سرده 

من همین هفته سه شنبه قراره خراش بدم احتمالا ماه بعد میشه انتقال بنظرتون چیزهای گرم بخورم؟

اون نکته ها آب که همش از شیر آب میخورم عادت به آب سرد ندارم شکم بند بنظرم چیز خوبیه اینارو رعایت میکنم ضرر نداره که بیینم خدا چی میخواد  

وگرنه عقب میندازن انتقال رو درسته؟نمیدونم دوره درمانش چند وقته و الا فردا برم ازمایش بدم یه ده روزی ...

درمانش سخت نیست با دو تا دونه قرص درست میشه نگران نباش زودتر خودت برو آزمایش

@atrin_arsen_atrina     عزیزم اینجا دستور تهیه اون حلوا رو گفتم، ان شاالله نتیجه بگیری گ ...

مرسی عشقم

انشاالله حاجت روایی همه حاجت مندان.انشااله با هم نتیجه بگیریم

انتقالت دقیقا کی میوفته؟من احتمال 25تا 30اردیبهشت باشه که انشالله صلاح خداوند فراهم بشه

عزیزم من خیلی کاری برای گرم کردن رحم نکردم ، همیشه از چند ماه قبل از انتقال ویتامین خیلی مصرف میکنم، ...

ممنونم از اطلاعات مفیدت عزیز دلم.الهی به حق این شب‌های پر برکت خداوند فرزندان صالح نصیبت کنه و به زودی دلت شاد شه

ای بابا دیگه الان جایی تست نمیگیرن که مگه تست ها درست هست اصلا

من توی خود بیمارستان بهمن هرسری تست کرونام رو دادم انجا میگیرین .حالا شایدالان با توجه به شرایط کرونا که خداروشکر خوب شده دیگه اصلا نیازی به تست کرونا نباشه توی اخرین ویزیت مشخص میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من اکو رو رفتم فقط هماتوم دارم ۵۷ میلی جفتم سرراهیه سونوگرافیست بهم گفت بهت ضربه خورده؟ یا آمینی ...

نگران نباشید استراحتتون رو بیشتر کنین ان شاالله زود جذب بدن میشه 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اشکال نداره عزیزم منم قاطی می‌کنم  ماما گفت ۱۰ روز شبی دو تا پروژسترون بخورم بعد قطع کردم پریو ...

بله عزیزم بعد قطعش چند روز بعدش پریود میشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی ممنونم از اینکه جواب دادین من نمیدونم طبعم چیه ولی این علامت ها رو دارم همیشه به خصوص شکم و زیر ...

عزیزم من خودم حتی بعد انتقالو تو بارداری هم گرمی میخوردم.... 

یعنی میوه مثلا فقط موز و سیب و انگور و طالبی و.... هر چیزی که گرم بود میخوردم... 

مثلا لب به مرکبات نمیزدم.... 

یا هر میوه با طبع سرد نمیخوردم.... 

گوشتم همینطور فقط گوشتهای با طبع گرم میخوردم.... 

فقط مرغ و گاهی که سرد بودن که اگه میخوزدم اونارم با ادویه جات اصلاح میکردم.... 

مثلا زنجفیل و زردچوبه و.... میزدم که سردیش رو بگیره.... 

بستگی به هر فرد داره که چه قدر طبعش و رحمش سرد باشه.... 

من حتی یادمه برا غربالگری اول که رفته بودم هنوز کمربند شتر رو میبستم.... 

بعدش دیگه حس گرگرفتگی داشتم دیگه احساس سرد بودن نداشتم دیگه از اون به بعد شروع کردم به استفاده کردن ترکیبی سردی و گرمی با هم.... 

فقط قاعده آور نمیخوردم.... 

یعنی اینکه عیارش رو فقط خودت میتونی حس کنی با تغییرات بدنت... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com