عزیزم من خودم حتی بعد انتقالو تو بارداری هم گرمی میخوردم....
یعنی میوه مثلا فقط موز و سیب و انگور و طالبی و.... هر چیزی که گرم بود میخوردم...
مثلا لب به مرکبات نمیزدم....
یا هر میوه با طبع سرد نمیخوردم....
گوشتم همینطور فقط گوشتهای با طبع گرم میخوردم....
فقط مرغ و گاهی که سرد بودن که اگه میخوزدم اونارم با ادویه جات اصلاح میکردم....
مثلا زنجفیل و زردچوبه و.... میزدم که سردیش رو بگیره....
بستگی به هر فرد داره که چه قدر طبعش و رحمش سرد باشه....
من حتی یادمه برا غربالگری اول که رفته بودم هنوز کمربند شتر رو میبستم....
بعدش دیگه حس گرگرفتگی داشتم دیگه احساس سرد بودن نداشتم دیگه از اون به بعد شروع کردم به استفاده کردن ترکیبی سردی و گرمی با هم....
فقط قاعده آور نمیخوردم....
یعنی اینکه عیارش رو فقط خودت میتونی حس کنی با تغییرات بدنت...