2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوستان ما ۳ تا ای وی اف ناموفق داشتم رفتیم مام الان جواب ازمایش اومد dfiزده ۶۰ درصد پس چرا مرکز اهوا ...

از رنج آزمایشگاه بالاست ،یا رنج نزده اصلا ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبید یه سوال.شما تو هفته ۱۰ یا ۱۱ اینا بودید هیچ حسی داشتید؟ مثلا شکمتون سفت باشه؟ یا ...

سلام عزیزم بخوبیت 

کاملا طبیعیه مینو جون برا منکه از هفته ۲۰ به بعد شکمم یه کوچولو دراومد وکم کم سفت شد مخصوصا من چربی شکمی زیاد دارم حالا حالاها سفت نمیشد علائم واین چیزام که من از روز اول انتقال تا همین الان هیچی نداشتم اوایل فقط تند تند میرفتم سونو که بفهمم خبری هست وگرنه کاملا عادی بودم 

خیالت راحت نی نیت داره به رشدش ادامه میده عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم بخوبیت  کاملا طبیعیه مینو جون برا منکه از هفته ۲۰ به بعد شکمم یه کوچولو دراومد وکم ...

من کلا یه بار واسه سونو قلب رفتم دیگه نرفتم‌ ترسیدم که ضرر داشته باشه 

دیگه از اون موقع خبر ندارم اون تو چی به چیه

از اون روز تا الان همش فکر و خیال دارم

تو این سایت انقدر از توقف رشد جنین گفتن اونا رو میخونم میترسم

یعنی هر روز خدا استرس دارم

حالا هفته دیگه نوبت دکتر دارم واسم ان تی بنویسه دعا کن همه چی خوب پیش رفته باشه

شما چند هفته رفتی سونو ان تی؟

من کلا یه بار واسه سونو قلب رفتم دیگه نرفتم‌ ترسیدم که ضرر داشته باشه  دیگه از اون موقع خبر ند ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده انرژی منفی رو از خودت دور کن نی نیت داره کار خودشو میکنه 

باز خوب طاقتی داری من اون اوایل هفته ای یه بارو سونو میرفتم علائم نداشتم خیالم راحت میشد ۱۲ هفته بودم رفتم برا ان تی عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم درست کردنش اینطوریه که اول آرد سفید رو حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت میدی بعدش آرد برنج، آرد نخودچی ...

@atrin_arsen_atrina    

عزیزم اینجا دستور تهیه اون حلوا رو گفتم، ان شاالله نتیجه بگیری گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم بد به دلت راه نده انرژی منفی رو از خودت دور کن نی نیت داره کار خودشو میکنه  باز خوب ط ...

اتفاقا انقدر میترسم برم سونو از ترسم تا الان نرفتم 😁

میترسم زبونم لال بگه یه چیزیش شده میگم‌همون ندونم بهتره

وای دعا کن منم به ان تی برسم

تو ان تی جنسیتو گفت؟

آره عزیزم سزارین  طبق انتقالم گفت عزیزم البته من انتقالم با ان تیم تقریبا هفته ام یکیه برا قر ...

ای جان بسلامتی عزیزم ایشالا سلامت زایمان کنی ❤️ وای کی بشه به منم تاریخ بده مردم از استرس وزنش و همه چی... 

ویتامین د رو چه خوب گفت بخوری منم این سری دوباره به دکترم بگم پس

دوستان ما ۳ تا ای وی اف ناموفق داشتم رفتیم مام الان جواب ازمایش اومد dfiزده ۶۰ درصد پس چرا مرکز اهوا ...

من عزیزم اخرین بار Dfi همسرم شده بود ۷۸ در حالیکه ازمایشای قبلیش ۳۲ و ۴۸ این حدودا بود ( دقیق یادم نیست اما همین حدود)! که دکتر میگگفت ازین مدلاس با دارو جواب نمیده هروز بدتر میشه با اینکه جنین بلاست A داشتم اما دوبار انتقال منفی!! همه این ازمایشا هم در طول یه سال کمتر انجام داده بود تازه رعایت میکرد و دارو میخورد

عزیزم من چایی نمیخورم بعد خیلی تشنم میشه روزی ۸ لیوان آب رو راحت میخورم توهم مثل منی؟ میگم نکنه ...

اره عزيزم منم به شدت تشنه ام ميشه .. من صبح ها چاي ميخورم چاي شيرين

واي در طي روز بطري اب دستمه دائم در حال اب خوردنم 

اب خوردن خيلي خوبه