2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
خانما اندومترم ۱۳ ۱۴ بود گفت اصلا خوب نیس نامنظم دل چسب نیست گفت یکی انتقال بده ببینیم چی میشه حالا ...

سلام.وای بخدا از روز اول که میرفتی سونو میامدی همش فکرت بودم.بخدا این دکتر نیست که والا.فک کنم 5بار تا حالا پیشش فقط تو این ده روز رفتی.یاد روزایی که می‌آمدم پیشش افتادم.بنظرم ریسک نکن اول رحمت پاکسازی کن(البته با این دکتر نه) بعد انتقال بده.اگرهم انتقال دادی حتما بذار بلاست بشه.

روز۵عزیزم.خیلی دعام کن خودمم یه نورامید تودلم اومد ک شاید خدابخواد برام جبران کنه همه سختی ها و بدی ...

رکسانا گلم با دیدن پیامت گریه کردم خدا رو به بزرگیش قسم کسی و ناامید نکنه هیشکیو میوه دلتو بده سالم باشه و صالح 

برا دل گرفته و پر گناه منم دعا کن.🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامانو_سوفی     @هانیلsآریل     عزیزان دیگه میشه بگین قبل از انتقال چه کا ...

عزیزم من خیلی کاری برای گرم کردن رحم نکردم ، همیشه از چند ماه قبل از انتقال ویتامین خیلی مصرف میکنم، ویتامین ای ، دی، امگا۳، ال آرژنین، قرص آهن، آمپول ب کمپلکس، کیوتن، NAK

اما شنیدم دمنوش زنجبیل خیلی عالیه، معده من اذیت میشه ولی دیگران میگن اگر بهت بسازه عالیه

غذا هم از چند ماه قبل از انتقال ماهی هفته ای یکی دوبار میخوردم و آب قلم درست میکردم هر روز نصف استکان میخوردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله گلم، ممنونم ان شاالله همه زودی حاجت روا بشن من و شما هم همینطور 🙏🌹

انشاالله نتیجه مطلوب و بگیری گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم قبول نمیکنن من رفتم برا عکس رنگی تا خوابیدم گفت عفونت داری برو یه دوره دارو مصرف کن دوباره ...

ممنون گلم که اطلاع دادی و اینکه روز چندم پریودی معمولا میرن برا عکس رنگی 

فاطمه جان انشالله به حق برکت امشب مشگلاتتون حل بشه و خدا گره کارهاتون رو باز کنه.انشالله مشگل شوهرت ...

ممنون عزیز دلم ممنون از دعای قشنگت

عزیزم قاعدتا باید تا ماه بعدش رفع میشد، به نظرم یه دکتر برو، از پانکچر نمیتونه باشه شاید روده هات یک ...

نمیدونم شاید از پانکچر نباشه اما قبلش مشکل نفخ نداشتم الان خیلی اذیتم 

ممنون که جواب دادی عزیزم❤️

خدایا به امید تو....
سلام.وای بخدا از روز اول که میرفتی سونو میامدی همش فکرت بودم.بخدا این دکتر نیست که والا.فک کنم 5بار ...

سلام اره از اول سیکل ۴ بار میشه سونو شدم شمام میرفتی پیش دکتر فریمانی؟؟؟؟ گفت هیسترو خراش دادی یکی انتقال بده ببینیم چی میشه جنینام بلاست اگه کنسل کنم مشکل پیش نمیاد؟؟؟اول که گفت اندومترت هایپواکو امروز گفت اکوژن نامنظم ۱۴ ۱۳ درمونده شدم والا

بچه ها اونا که مثبت شدین قبل انتقال چه تغذیه ای داشتین بعدش چطور بود؟استراحت کامل داشتین یا نه؟تجربه دارین بنویسید .سپاس فراوان  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد